KANALPARTNER 2018

IT-Kanalen KANALPARTNER 2018

  • Ni får egen del på IT-Kanalen.se
  • Vi promotar att ni är Kanalpartner
  • Vi promotar att ni är Kanalpartner i nyhetsbrev
  • Vi gör artiklar och/eller bevakning av era event
  • Ni får bannerannonsering

För mer information, maila annika@it-kanalen.se


pngpix-com-arrow-electronics-logo-png-transparent

Arrow ECS är en värdeadderande distributör som levererar kompletta IT-lösningar för mindre, medelstora och stora företag och organisationer.


 

WatchGuard Technologies, Inc.  är en global ledare inom nätverkssäkerhet, säkra trådlösa lösningar och produkter för nätverksdata och servar mer än 80,000 kunder över hela världen.

WatchGuard distribueras i Sverige via Commaxx

Om commaxx AB

Commaxx är en värdeadderande IT distributör som erbjuder tekniska lösningar som möjliggör en ökad konkurrensförmåga och lönsamhet. Lösningarna levereras av ett starkt nätverk av auktoriserade återförsäljare med hög kompetens.Staying ahead of change to build channel market success.


Upptäck hur Fujitsu kan hjälpa dig att lösa dagens utmaningar i verksamheten och dra nytta av de nya möjligheterna som den digitala teknologin erbjuder.


 

Also är B2B partner på Europa marknaden, handelscentrum för varor och tjänster i IT-branschen. Anpassad till behoven och kraven från de mest skilda kunder. Det gör också en kompetent, pålitlig och hållbar partner.


AVG Business Avast, ger dig lösningar som säkrar, förenklar och optimerar IT-upplevelsen för små och medelstora företag över hela världen. AVG Business Avast, är en moln och säkerhetslösning som är skräddarsydd för kanalen och inkluderar en fjärrövervakning och hanteringsplattform med säkerheten inbyggd i kärnan.