Möt våra partner

Här presenterar sig IT-Kanalens partner. Under varje presentation finns en länk till sidan där allt material från respektive partner samlas. Läs mer om partnerskap här.

 

Also Sweden ABAlso Sweden

ALSO Sweden AB är en ledande distributör av IT- och hemelektronik för svenska återförsäljare. ALSO Sweden AB erbjuder ett omfattande produktsortiment, lösningar och effektiv logistikservice. Vi säljer våra produkter och tjänster till återförsäljare i hela Sverige.

Also Sweden på IT-Kanalen

_________________________________________________________________

logo-hp-2013-100pxHP Sverige

”Vårt mål är att vara den mest vinstgivande partnern att göra affärer med.” Meg Whitman, Styrelseordförande och CEO på HP

HP Sverige på IT-Kanalen

_________________________________________________________________

Infinigate Sverige AB

Infinigate_Logo_Portrait-150pxInfinigate Sverige AB är en värdeadderande IT-säkerhetsdistributör med fokus på kvalitetsprodukter inom IT-säkerhet och informationshantering.  Vi erbjuder kvalificerad support, utbildning och säljstöd inom dessa områden.  Genom vårt intensiva fokus och höga kompetens har vi hjälpt återförsäljare att skapa säkra och framgångsrika affärer i många år.

Infinigate på IT-Kanalen

_________________________________________________________________

Kaspersky Lab logoKaspersky Lab

Kaspersky Lab är en av de snabbast växande leverantörerna av IT-säkerhet i världen. Företaget tillhör idag en av världens fyra största antivirusleverantörer. Kaspersky Lab har en högre tillväxttakt än marknaden överlag. Enligt företagets oreviderade finansiella resultat från 2012 hade Kaspersky Lab en tillväxtökning med 3 procent jämfört med året innan, till 628 miljoner dollar. Företaget är idag världens största privatägda leverantör av klientsäkerhetslösningar.

Kaspersky Lab på IT-Kanalen

 

Post Comment