Walmart apotek glenpool ok http://sverigepiller.com/ Andrew zimmern hemlös narkoman

Wintel Invest investerar i IoT-företaget Axelerate Solutions

Wintel Invest investerar i Techbolaget Axelerate Solutions horisontella Internet of Things-plattform med fokus på fordons- och transportindustrin.

Lösningen är ett svar på efterfrågan av horisontella IoT-lösningar som effektivt kopplar upp produkter och organisationer, tillämpar BigData-analys och som lätt integreras och anpassas till befintlig IT-miljö. Enkelhet och kostnadseffektivitet för såvälit-kanalen.se utveckling som implementation är nyckelbegrepp som efterfrågas när verksamheten ska digitaliseras. Lösningen är baserad på Microsoft Azure. Axelerates erfarenhet av fordons- och transportbranschen och ger god insikt i hur lösningar ska designas och implementeras för att bidra till ökad lönsamhet och effektivitet.

”Teknisk kompetens och branschkunskap i kombination var helt avgörande för investeringen i Axelerate”, säger Anna Averud, VD Wintel Invest AB.

Wintel Group kommer att supportera Axelerate och dela kunskap inom främst IT-säkerhet.

”Trycket från kunder som driver sin digitalisering ökar varje dag. Vi vill stötta kunder i att känna sig säkrare med IoT-satsningar”, säger Peter Galli, VD Wintel Group AB.

Filed in: Nyheter, Tech News Tags: 
© 2017 AHA IT-Media AB all rights reserved