Hem Kvinnor på Kanalen ​Anneli Furustad blir Growth Hacker på Improove Growth

​Anneli Furustad blir Growth Hacker på Improove Growth

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Improove Growth förstärker teamet med ytterligare en senior rekrytering inom e-handel.

​Anneli Furustad blir Growth Hacker på Improove Growth 2

Anneli Furustad

Anneli Furustad med erfarenhet som Marknad- och E-handelschef på Indiska och Sea Life går över till Improove Growth.

– Jag är väldigt glad att få välkomna Anneli Furustad till Improove Growth. Med mer än tjugo års erfarenhet inom IT, marknad och e-handel har hon mycket att tillföra både oss och våra kunder. Med Anneli stärker vi vårt erbjudande och konkurrenskraft på marknaden och vi får in ännu mer e-handelskompetens som gör att vi kan fortsätta att växa och utveckla Improove Growth, säger Fedja Porobic, Head of Improove Growth.

– Jag valde Improove för de tänker långsiktigt och verkligen kan e-handel och förstår kundernas utmaningar. Improove har också sin bas i teknik och utveckling som gör att de kan ta fullt ansvar från idé till genomförande. Jag ser fram emot att arbeta med tillsammans med ett oerhört kunnigt team och hoppas kunna tillföra mycket till våra kunder med mina erfarenheter från Mekonomen, Indiska och Sea Life, säger Anneli Furustad.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>