Hem NYHETER ​Eatons nya flerfunktionsrelä EasyE4 – kan integreras i IIoT

​Eatons nya flerfunktionsrelä EasyE4 – kan integreras i IIoT

Publicerat av: Redaktionen

Kraftförsörjningsföretaget Eaton har släppt sitt nya flerfunktionsrelä, EasyE4.

​Eatons nya flerfunktionsrelä EasyE4 - kan integreras i IIoT 3Modellen har upp till elva expansionsmoduler, 188 ingångar/utgångar – och kan samordna i IIoT systemarkitekturer.

EasyE4 har ett enkelt, effektivt och smidigt styrsystem som är anpassat för industriell- och byggnadsapplikationer. Den är även betydligt mer kompakt än easy500, easy700 och easy800 som den ersätter.

Den nya produkten har upp till elva expansion moduler och upp till 188 ingångar/utgångar. Används den i kombination med övriga Eaton-produkter så har den möjlighet att integreras i IIoT (Industrial Internet of Things) systemarkitektur med hjälp av det integrerade Ethernet-gränssnittet.

– Fördelarna med EasyE4 är att den har otroligt snabb svarstid på ynka två millisekunder. Den erbjuder också en användarvänlig programmering med fyra olika programmeringsspråk. Även text, grafik och bakgrundsfärger kan anpassas individuellt, vilket gör det möjligt för ett företag att implementera sin egen design, säger Mattias Johansson, Field Product Manager, Eaton Electric AB, Sales på Eaton.

Tack vare den integrerade webbservern kan informationen i EasyE4 även nås via exempelvis smartphones, datorer eller surfplattor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00