​Episerver förstärker försäljningsorganisationen ytterligare – har anställt Kim Laroussi som ny Key Account Manager
Hem Nyheter ​Episerver förstärker försäljningsorganisationen ytterligare – har anställt Kim Laroussi som ny Key Account Manager

​Episerver förstärker försäljningsorganisationen ytterligare – har anställt Kim Laroussi som ny Key Account Manager

Publicerat av: Redaktionen

episerver1Kim Laroussi (49 år) är utbildad civilekonom vid Stockholms Universitet och har över 20- års erfarenhet av försäljning inom IT- branschen. Kim kommer närmast från Oracle där han arbetade som Senior Sales Executive .

Innan dess har han arbetat som Key Account Manager på Bull, Senior Sales Executive på Gartner, som ansvarig för systemintegratörer och som Sales Executive för Ericsson på Sun Microsystems samt som partneransvarig för Norden på Avaya.

– Vi har utvecklats starkt det senaste året och har en bra tillväxt. I takt med det fortsätter vi att förstärka vår försäljningsorganisation. Kims uppgift blir att fortsätta utveckla och förvalta våra största befintliga och potentiella kunder inom både offentlig sektor och privat näringsliv. Hans långa erfarenhet av större kunder med komplexa behov och beslutsprocesser blir viktig för Episerver när vi nu ska fortsätta vår expansion på marknaden inom CMS- system, e-handelslösningar, drift och molntjänster, säger Nils Qvarfordt, försäljningschef Sverige på Episerver.

– Episerver är ett välskött bolag med marknadsledande position i Sverige och aggressiva tillväxtplaner- både här och internationellt. Jag gillar också Episervers affärsmodell som tillåter kunderna valfrihet och flexibilitet, tillgång till ett komplett tjänsteutbud i absolut framkant av utvecklingen, en massiv satsning på molntjänster och ett fantastiskt partnernätverk. Det ska bli spännande att komma närmare kunderna och deras digitaliseringsarbete, säger Kim Laroussi.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>