Hem Nyheter ​Induo distribuerar QuWireless

​Induo distribuerar QuWireless

Publicerat av: Redaktionen

Induo har slutit ett avtal med QuWireless, Polen, om distribution av QuWireless sortiment av skräddarsydda kapslingar som förenklar uppkoppling av routrar och gateways via mobilnäten.

​Induo distribuerar QuWireless 3-Vi ser ett ökat intresse för uppkoppling och digitalisering på bred front, ingen bransch verkar undantagen. Många söker ett så enkelt sätt som möjligt att koppla upp sina processer. Med de fantastiska kapslingarna från QuWireless som rymmer router, spänningsmatning och antenn, allt i ett, så har vi ett otroligt starkt kort som underlättar integration av trådlös uppkoppling via mobilnäten, säger Ulf Seijmer, Chief Innovation Officer på Induo.

QuWireless tillverkar skräddarsydda kapslingar som baseras på en standardiserad 4G-router som monteras så att säga i antennen, det vill säga kapslingen rymmer allt som behövs för uppkoppling. Konceptet kan användas i en rad situationer, det kan handla om allt från en industri som vill ha en smidig, tålig och kraftfull lösning till en småföretagare som söker en lösning till hemmakontoret. I dagsläget används produkterna i såväl fartyg, industriell automation och fastighetsautomation samt publika hotpots och tillfälliga event.

Kapslingen, som initialt lanseras i två modeller finns i en rundstrålande modell (QuSpot) och en modell med riktantenn (QuMax). Förutom 4G-antenn så inryms såväl wifi-antenn, bluetooth antenn och GPS-antenn beroende på modell. Kapslingen är IP67-klassad och därmed både vatten- och dammtät.

Spänningsmatning sker via Power over Ethernet, vilket gör att både data och spänning kan matas via en enda kabel. Detta gör installationen mycket enkel.

De olika modellerna från QuWireless passar olika routrar och gateways från Litauiska Teltonika vars routrar Induo distribuerar på den svenska marknaden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>