Hem Nyheter ​M Sverige erbjuder elbilsladdning till sina 90 000 medlemmar

​M Sverige erbjuder elbilsladdning till sina 90 000 medlemmar

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges största konsumentorganisation för bilister, M Sverige, stödjer visionen om en fossiloberoende fordonsflotta till 2030.

​M Sverige erbjuder elbilsladdning till sina 90 000 medlemmar 3Med konceptet Installerat och Klart från DEFA erbjuds medlemmarna en lösning för hemmaladdning som är anpassad efter kundens bil, hus och körmönster.

– Vi ser en stor ökning i både utbud och efterfrågan av laddbara bilar de kommande åren. Genom vårt samarbete med DEFA kan vi erbjuda våra medlemmar en produkt för säker och snabb laddning i hemmet där installation med support och service ingår, säger Olle Haglund, Partneransvarig, M Sverige

Teknikservicebolaget Relacom står för projektering och installation av boxarna som självklart är försedda med MID-godkänd energimätare för korrekt särredovisning av bilens förbrukning. Det finns även möjlighet att addera en effektvakt med dynamisk lastbalansering, homeCLU, vid behov.

De laddstationer som DEFA tillhandahåller utsågs i våras till marknadens bästa av den tyska bilintresseorganisationen ADAC. ADAC beskrev laddstationen som säker, pålitlig och väldigt lätt att använda.

– Vi är väldigt stolta över att M Sverige valt oss som leverantör av laddningslösningar till sina medlemmar. DEFA har anslutit bilar till elnätet i 60 år och erbjuder en stabil hårdvara och lika viktigt en genomarbetad process i konceptet Installerat och Klart, säger Martin Jonsson VD för DEFA Sverige.

Boxarna är godkända för Ladda Hemma-bidrag som ger kunden 50 % av kostnaden (max 10.000 kr per fastighet) i stöd från Naturvårdsverket. De är anpassade för nordiska förhållanden och levererar säker och tillförlitlig laddning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>