Hem Nyheter ​NTT ökar molnsäkerheten med hjälp av Cisco

​NTT ökar molnsäkerheten med hjälp av Cisco

Publicerat av: Redaktionen

Det globala tekniktjänsteföretaget NTT Ltd. adderar Ciscos molnsäkerhetsteknik till sina säkerhetstjänster.

​NTT ökar molnsäkerheten med hjälp av Cisco 3Lösningen med Secure By Design möjliggör ett förbättrat och säkert nätverk till organisationer runt om i världen. Med funktioner som alert correlation activity och optimerade säkerhetskontroller kan företag identifiera och prioritera sina sårbarheter.

Efter Coronautbrottet har företag behövt agera snabbt för att säkerhetsställa att infrastrukturen är anpassad för de nya arbetsförutsättningarna som har uppstått. Företagen måste säkerställa att anställda kan arbeta på distans på ett säkert och produktivt sätt samtidigt som den digitala arbetsplatsen måste fungera. För att processen ska bli så smidig som möjligt behöver företag använda sig av Secure by Design.

– Secure By Design handlar om att använda cybersäkerhet i företagets alla verksamheter, där produkten har designats från grunden att vara säker för att minimera risken för intrång. Det utökade samarbetet med Cisco kommer att stärka vår produktportfölj till både befintliga och nya kunder, säger Fredrik Olsson, Nordenchef på NTT Ltd.

NTT:s managerade säkerhetstjänster inkluderar en SASE-arkitektur (Secure Access Service Edge), som nyttjar den molnbaserade brandväggen och är tillgänglig med Cisco Umbrella och Ciscos SD-WAN (Software Defined Wide Area Network). NTT kommer fortsättningsvis att stödja Ciscos NGFW-produkter (Next Generation Firewall) och Firepower-serien i de tre säkerhetsplattformarna: Threat Detection, Enterprise Security Monitoring och Device Management.

NTT:s managerade säkerhetstjänster har uppgraderats av Ciscos senaste teknik och ger ytterligare skydd genom möjligheten att upptäcka okända hotaktiviteter. Detta gör man med hjälp av NTTs unika threat detection och detekteringsfunktioner som använder artificiell intelligens (AI). Det stödjer även alert correlation activity, förbättrar optimeringen av säkerhetskontroller och gör det möjligt för organisationer att se över och prioritera sina säkerhetshål.

– NTT:s Secury By Design ger konkreta resultat till kunder som vill åt hela värdet av Ciscos cybersäkerhetsprodukter, programvaruutveckling och nätverkslösning. Med ökningen av SaaS-integreringen (Software as a Service) och antalet distanskontor och distansarbetare, kan organisationer implementera SD-WAN-lösningar för att hantera trafik och möjliggöra snabba internetanslutningar. Tillägget av Cisco Umbrella erbjuder kunder skalbarhet, säkerhet och tillförlitlighet som behövs för att ge rätt förutsättningar till dagens distansarbetare, säger John Maynard, direktör för global säkerhetsförsäljning på Cisco.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>