​Ny färg och uppdaterade funktioner för Galaxy Tab S7 och Tab S7+
Hem Produkt Nyheter ​Ny färg och uppdaterade funktioner för Galaxy Tab S7 och Tab S7+

​Ny färg och uppdaterade funktioner för Galaxy Tab S7 och Tab S7+

Publicerat av: Redaktionen

Nu blir både Galaxy Tab S7 och Tab S7+ tillgängliga i den nya blå färgen Mystic Navy.

​Ny färg och uppdaterade funktioner för Galaxy Tab S7 och Tab S7+

Mjukvaran är också uppdaterad och använder det senaste gränssnittet One UI 3, som underlättar integrationen med andra enheter och tjänster i det ekosystem som byggs runt Galaxy-serien.

– Vi vet att våra kunder uppskattar möjligheten att kunna välja bland flera olika färger. Den nya färgen Mystic Navy är riktigt läcker och ett bra komplement till den redan -omtyckta familjen av mystiska färger. De nya funktionerna i One UI 3, som förbättrar integrationen mellan olika enheter, tillåter dig att arbeta mer effektivt och mer produktivt än tidigare, säger Rikard Skogberg, produktchef på Samsung Sverige.

I den uppdaterade versionen, One UI 3, förbättras integrationen mellan flera enheter. Det går nu att enkelt överföra och dela bilder och text mellan enheterna och projicera innehåll från en Galaxy Tab S7 eller S7+ till en PC och även använda din Galaxy Tab som en trådlös extern skärm till din PC.

Med funktionen Auto Switch kan hörlurarna Galaxy Buds Pro automatiskt byta ljudkälla när det behövs. Om du får ett inkommande samtal på din telefon, samtidigt som du lyssnar på din platta,växlas ljudet automatiskt över till telefonen.

Med introduktionen av Mysic Blue finns Galaxy Tab S7 och S7+ nu tillgängliga i fyra färger. Samsung Tab S7 och S7+ i Mystic Blue finns tillgänglig från och med idag.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>