​Nytt samarbete mellan Audio-Technica och Audio Pro Business

Ett nytt partnerskap mellan högtalarutvecklaren Audio Pro Business och distributören Audio-Technica har annonserats.

​Nytt samarbete mellan Audio-Technica och Audio Pro Business 1Den 1 mars 2020, startar företagen sin gemensamma resa för att förse Storbritannien, Irland, Frankrike och Spanien med trådlösa högtalarsystem för den kommersiella marknaden. Audio-Technica, med över 50 års erfarenhet inom audio, kommer tillsammans med Audio Pro, med dryga 40 års erfarenhet inom samma område, skapa en perfekt kombination för att erbjuda detaljhandel samt hotell- och restaurangbranschen högtalare för butiker, kontor, restauranger, hotell etc.

Jens Henriksen, CCO at Audio Pro, lovordar det nya samarbetet; ”Vi är mycket glada för att få ansluta oss till Audio-Technicas utbud av premium varumärken. Audio-Technica har en gedigen erfarenhet inom branschen, och är en partner som vi gärna samarbetar med. Våra produkter kommer att erbjuda marknaden en produktlösning som är väl anpassad för denna marknad. Ett system av produkter, vilka innebär bekvämlighet, i form av flexibilitet, enkelt montage och hög produktprestanda, som våra kunder kommer att uppskatta. Vår produkt är unik genom att kunna erbjuda en trådlös lösning som arbetar på en frekvens med mindre störningar, vilket innebär ökad stabilitet och räckvidd.

Gary Maguire, Commercial Director på Audio-Technica EMEA, tillägger “Vi är mycket glada över att få representera Audio Pro Business i vårt område av Storbritannien, Irland, Frankrike och Spanien. Audio Pro Business möter behovet hos branschen som vill ha bättre ljudkvalitet tillsammans med en flexibilitet som motsvarar behovet av flyttbarhet inom miljön hos detaljhandeln och hotell- och restaurangbranschen. Varumärkets framåttänkande inställning stämmer väl överens med de önskemål vi har upplevt på marknaden. Vi ser fram emot att få jobba på gemensamma projekt under de kommande månaderna.”