​Sandra Szepesi – Ny VD till Sigma Recruit
Hem Nyheter ​Sandra Szepesi – Ny VD till Sigma Recruit

​Sandra Szepesi – Ny VD till Sigma Recruit

Publicerat av: Redaktionen

Sandra Szepesi är ny VD för Sigma Recruit. Hon kommer närmast från Wise IT och börjar sin anställning på Sigma under oktober med placering i Stockholm.untitled

– I vår framgångsrika strategi att växa i takt med marknaden har vi nu anställt en ny VD till Sigma Recruit med uppdrag att utöka vårt erbjudande inom rekrytering. Vi kompletterar vår nuvarande rekryteringstjänst att omfatta mer än IT-området där vi i dagsläget har en stark och solid bas, säger Lars Kry som är VD för Sigma IT Consulting.

Sandra Szepesi har en beteendevetenskaplig utbildning från Stockholms Universitet och har arbetat i branschen sedan 2002 i flera olika roller. Nu senast som strategiskt ansvarig för rekryteringsverksamheten på Wise IT. Innan det var Sandra med och byggde upp specialistrekryteringsföretaget SalesOnly.

Sandra säger:
– Arbetet som VD på Sigma Recruit känns riktigt spännande och inspirerande. Jag ser fram emot att vara med på och bidra till Sigmas tillväxtresa. Min passion för rekrytering och starka drivkraft att bygga upp verksamheter går hand i hand med Sigmas tillväxtambitioner och koncernens grundvärderingar Passion & Execution. Mitt mål är att Sigma Recruit ska växa till att bli Nordens ledande och mest moderna partner när det kommer till rekryteringar av affärskritiska roller, oavsett om det är inom IT/teknik, Finance eller något annat kompetensområde.

Sigma Recruit har sedan starten för drygt två år sedan drivit och utvecklat rekryteringsaffären inom moderbolaget Sigma. Med fokus på spetskompetens, chefspositioner och affärskritiska roller inom IT och teknik har man lyckats attrahera önskvärda kunder och kandidater och därigenom skapat en framgångsrik plattform för fortsatt tillväxt.

Sigma Recruit ingår i Sigmakoncernen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00