​SAP och Microsoft integrerar sina produkter i molnet
Hem NyheterMolntjänster ​SAP och Microsoft integrerar sina produkter i molnet

​SAP och Microsoft integrerar sina produkter i molnet

Publicerat av: Redaktionen

SAP och Microsoft presenterar i dag ett samarbete som gör att företag kan påskynda sin digitala transformation.

Integration mellan olika produkter innebär att man nu kan använda SAP HANA-plattformen på Microsoft Azure, göra nya integrationer mellan Microsoft Office 365 och molnlösningar från SAP och utöka sin hantering av anpassade SAP Fiori-appar. Samarbetet presenterades under den pågående konferensen SAPPHIRENOW i Orlando, Florida.

– På Microsoft är vi inriktade på att hjälpa organisationer att bygga intelligenta system som påskyndar deras digitala transformation. Tillsammans med SAP når vi nu nya nivåer av integration mellan våra produkter som ger företag förbättsap microsoftrade samarbetsverktyg, nya insikter från data och en molnlösning som de kan växa i, säger Satya Nadella, CEO på Microsoft.

– Vi tror att IT-branschen kommer att formas av partnerskap som gör kunderna mer produktiva och sträcker sig bortom traditionella plattformar och applikationer. SAP och Microsoft arbetar tillsammans för att skapa en användarupplevelse som ger affärsinsikter och är bekväm och smidig. Certifieringen av Microsoft Azures infrastrukturtjänster på SAP HANA tillsammans med den nya integrationen mellan Microsoft Office 365 och SAP:s molntjänster är exempel på de förändringar som företag nu kan dra nytta av, säger Bill McDermott, CEO på SAP.

Nytt alternativ: SAP HANA på Microsoft AzureCloud

Med SAP HANA på Azure kan företag inom alla branscher leverera affärskritiska applikationer och dataanalys på global nivå med en hög säkerhet. Tillsammans certifierar de SAP HANA för utveckling, test och produktion på Microsoft Azure, inklusive S/4HANA. De nya erbjudandena för SAP HANA kan hantera kundernas största och mest krävande produktionsmiljöer. Tidiga användare som företagen Coats, Rockwell Automation och Nortek har redan upptäckt fördelarna med att använda SAP HANA på Azure.

Integration av molntjänster: Publika molnlösningar från SAP och Office 365

Samarbetet innebär nya möjligheter att integrera Office 365-kommunikation, samarbetsfunktioner, kalendrar, dokument och annan data med molnlösningar från SAP, inklusive lösningar från Concur, SAP Fieldglass, SAP SuccessFactors och SAP Ariba.

På SAPPHIRENOW kommer Microsoft och SAP visa upp ett antal integrationer mellan Office 365 och molnlösningar från SAP. De nya möjligheterna är tillgängliga från det tredje kvartalet 2016 – och ännu fler integrationer kommer att lanseras längre fram.

Flexibilitet i molnet: Hantering och säkerhet i anpassade SAP Fiori-appar

SAP gör det möjligt för kunderna att bygga och distribuera anpassade mobila hybridappar med SAP Fiori som körs på SAP HANA Cloud i ett ramverk med öppna standarder. Ramverket gör att företag kan skapa appar som kan hanteras, distribueras och skyddas med Microsoft Intune. Integrationen beräknas vara tillgänglig under det tredje kvartalet 2016.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>