Hem Nyheter ​Softhouse Småland och DinGard etablerar samarbete för en säkrare affär

​Softhouse Småland och DinGard etablerar samarbete för en säkrare affär

Publicerat av: Redaktionen

IT-konsultföretaget Softhouse utvecklar digitala affärer och skapar förutsättningar för företag att växa i sin digitala affär.

​Softhouse Småland och DinGard etablerar samarbete för en säkrare affär 2

Peter Bayer DinGard AB och Johan Lindblom Softhouse Consulting Småland AB

Som ett led i det breddar nu Softhouse Småland sin portfölj av erbjudanden och börjar ett nära samarbete med DinGard som är säkerhetsexperter inom informationssäkerhet och IT-forensiska tjänster.

– Vi är väldigt glada att kunna fördjupa oss ytterligare inom just IT-säkerhet och ge våra kunder alla de förutsättningarna som de behöver för att kunna bedriva säkra affärer online. Genom vårt samarbete med DinGard kan vi erbjuda en extra hög teknisk expertis genom hela flödet och hela kundens affär, säger Johan Lindblom, VD Softhouse Consulting Småland AB.

DinGard och Softhouse kommer att arbeta tillsammans hos kunden. Just nu pågår en omfattande utbildning och certifiering inom området Ethical Hacking och penetrations-testning.

En Ethical Hacker är en person som är utbildad att analysera nätverk och servrar för att hitta eventuella sårbarheter, buggar och dolda bakdörrar i kundens system. Genom att analysera sina servrar på detta sätt kan kunden sedan vidta rekommenderade åtgärder för att hålla hackare utestängda och samtidigt få en starkare it-säkerhet och större kunskap om sina IT-system.

– Alla kunder förväntar sig säker mjukvara som levereras på en säker plattform, men det är inte alltid det blir så. Det sänder en tydlig signal till marknaden när ett välrenommerat företag som Softhouse bestämmer sig för att erbjuda sina kunder extra säkerhetstjänster. Vi på DinGard är mycket glada att få göra detta tillsammans med Softhouse och är övertygade om att vi kan skapa ett mervärde för kunderna framöver, säger Peter Bayer, VD DinGard AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>