​Sommarpraktik för studenter i Sarajevo
Hem Nyheter ​Sommarpraktik för studenter i Sarajevo

​Sommarpraktik för studenter i Sarajevo

Publicerat av: Redaktionen

I juli startade System Verification sitt första praktikprogram för studenter i Sarajevo.

​Sommarpraktik för studenter i Sarajevo 1

Armin Mesan, en av studenterna på sommarpraktik i Sarajevo.

Fyra ambitiösa studenter från toppuniversitet blev antagna och kommer att få både teoretisk och praktisk träning i ett riktigt IT-projekt.

Praktikprogrammet startade den 2 juli och hålls på System Verifications kontor i Sarajevo, Bosnien, under tre månader. Under praktiken kommer de fyra studenterna att arbeta nära teamet på kontoret, och få både guidning och praktisk erfarenhet i ett riktigt IT-projekt. När programmet är slut i oktober kommer det att finnas möjlighet till anställning på System Verification. Studenterna får betalt under programmet.

“Vi är glada att kunna erbjuda denna möjlighet, speciellt med ett riktigt case. I år har teamet i Sarajevo vuxit till 28 personer, och vi fortsätter att anställa. Praktikprogrammet är ett bra sätt att lära känna studenterna bättre,” säger Jonas Gyllenspetz, HR Manager System Verification.

Läs gärna mer om programmet och intervju med en av studenterna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>