​System Verification och MFF inleder innovativt samarbete
Hem Nyheter ​System Verification och MFF inleder innovativt samarbete

​System Verification och MFF inleder innovativt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Storklubben MFF har höga ambitioner och tar nu ett digitalt helhetsgrepp för att skapa ännu större värde åt klubben, spelare och supportrar.

​System Verification och MFF inleder innovativt samarbete 3System Verification blir deras rådgivande partner på denna resa. ”Ett starkt varumärke som nu ska bli ännu starkare digitalt,” säger Hamdija Jusufagic, VD för System Verification.

Samarbetet mellan System Verification och MFF är en ny resa för båda parter. För System Verification är det första kunden inom elitsportens värld, och för MFF är det startskottet för att verkligen effektivisera och utnyttja digitala möjligheter.

”System Verification är rätt partner för detta, eftersom de ser helheten, är innovativa och vana att arbeta mot tuffa affärsmål. Tillsammans kommer vi att utforska vilka digitala lösningar som kan skapa ännu större värde åt klubben, spelare och supportrar,” säger Niklas Carlnén, VD för MFF.

System Verification kommer att arbeta med MFF:s hela digitala plattform, men speciellt deras webbplats, och fungera som rådgivare gällande prioriteringar.

”Vi är mycket glada för förtroendet. Sportens värld är en ny arena för oss, vilket gör uppgiften ännu mer stimulerande. MFF är ett starkt varumärke som nu tar nya steg för att leda den digitala utvecklingen inom elitidrotten. Vi ser fram emot att få bidra med vår kunskap på denna resa,” säger Hamdija Jusufagic, VD för System Verification.

Utöver detta samarbete, så blir System Verification ny sponsor till MFF genom att bli medlemmar i MFF Nätverket.

”Självklart vill vi även stötta klubben som sponsor och få möjlighet att knyta nya kontakter genom nätverket. Det kommer ge oss en ännu bättre inblick och förståelse för helheten,” säger Hamdija Jusufagic.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>