Tech Data Azlan och Veritas startar europeiskt distributionssamarbete

Azlan, Tech Datas affärsområde för värdeadderande distribution av enterprise networking, servrar, lagrings- och programvarulösningar, har tecknat ett paneuropeiskt distributionsavtal med Veritas Technologies Corporation LLC, vilket gör det möjligt för värdeadderande återförsäljare i regionen att erbjuda sina kunder branschledande backup- och dataskyddslösningar.

Veritas Technologies Corporation LLC  är det nya namnet för det världsledande företaget inom backup och recovery-lösningar som startades i samband med delningen av Symantec. Programvarulösningarna från Veritas finns nu tillgängliga via Tech Data i 13 länder över hela Europa.Tech Data Spånga

I och med distributionen av Veritas avancerade lösningar blir det möjligt för återförsäljare att nyttja fördelarna med Azlans breda utbud av värdeadderande tjänster, t ex säljbefrämjande aktiviteter, tillgång till Azlans lokala Business Solution Centers, som kan användas för slutkundsmöten och demonstrationer, marknadsföringsåtgärder för att skapa efterfrågan, sälj- och teknisk utbildning samt professionell service.

Simon England, senior vice president, Value Added Business, och managing director för Azlan Europa, säger: “Detta är en mycket spännande utveckling för Azlans och Veritas  återförsäljare. Veritas-märket är en ikon och står för programvaruprodukter och innovation av världsklass. Det är ett namn som slutanvändarna känner tillit till och det finns en stor tillväxtpotential för återförsäljare i alla sektorer av marknaden. I Backup Exec och NetBackup har Veritas några av branschens mest kända och mest respekterade produktlinjer, medan Veritas informationshanteringsprodukter gör det möjligt för företagen att säkerställa tillgängligheten, få insikt i och utnyttja informationen på bästa möjliga sätt.

Båda dessa lösningar kompletterar och utökar Azlans lösningsutbud vad gäller lagertillgänglighet och partner link con veritasadministration och gör det möjligt för våra kunder att uppnå end-toend-lösningar av världsklass från Veritas i kombination med Azlans ekosystem av partners med en spännvidd från SMB till enterprise. Vi kommer att jobba tillsammans med Veritas för att fortsätta bygga och förbättra företagets renommé samt utveckla och öka försäljningen till partners.”

Gareth Hansford, vice president, Channels EMEA , hos Veritas säger: “Det är ett stort nöje att få presentera Azlan som distributionspartner i Europa för nya Veritas. Med sin stora  räckvidd och sina omfattande möjligheter står Azlan väl rustade att möta våra partners behov och arbeta tillsammans med oss på Veritas för att genomföra våra tillväxt- och utvecklingsplaner över hela regionen.”

Produktsortimentet och de nya lösningarna från Veritas demonstrerar ett fundamentalt annorlunda sätt att leverera data och tjänster till multipla molnmiljöer. Veritas har en unik kombination av kunskap om applikationstillgänglighet och storage management, både on premise och i molnet. Veritas erbjuder även administrationsverktyg som hjälper företag att hitta de estimerade 1,5 procenten verkligt värdefulla data inom sin organisation för att få fram information oavsett underliggande infrastrukturmodeller.

 

Post Comment