Sveriges första hotell med eget vineri The Winery Hotel

Sveriges första hotell med eget vineri The Winery Hotel banar väg för en anpassad, mobil gästupplevelse baserad på Alcatel-Lucent Enterprise Bring Your Own Device-teknik

The Winery Hotel är ett nytt hotellkoncept i Sverige som nu kommer att använda en BYOD-gästapplikation för att ytterligare förbättra vin- och hotellupplevelsen. Den nya applikationen är baserad på en Alcatel-Lucent Enterprise BYOD-gästtelefonilösning och har utvecklats av TeleOffice specifikt för The Winery Hotel. picture_JIKiR

Via sin egen enhet får gästerna tillgång till alla vin- och hotelltjänster där de bland annat kan boka faciliteter, titta på restaurangmenyer och söka information om viner. Gästerna får tillgång till de här tjänsterna visa sina smarta enheter vilket skapar en personlig upplevelse av vin- och hotellerbjudanden såväl före, under som efter vistelsen. Den nya lösningen håller nu på att implementeras för att finnas på plats när The Winery Hotel slår upp portarna i januari 2016.

winery 1The Winery Hotel har 184 rum och en mötesavdelning för 200 deltagare. Hotellet ägs gemensamt av de tre familjerna Söder, Östlundh och Ruhne och blir det första urbana vinhotellet i Sverige. Tack vare den nya applikationen kan hotellet skicka erbjudanden och meddelanden direkt till gästernas smartphones vilket säkerställer kontakt dygnet runt. Applikationen är även integrerad med sociala medier så att uppdateringar på sociala plattformar kan få stor spridning.

Den nya lösningen har en enkel och intuitiv design som kräver minimalt underhåll för att säkerställa att gästerna får kontinuerliga uppdateringar och kontinuerlig kvalitet på tjänsterna. Och den eliminerar behovet av en fysisk telefon på hotellrummet. De enda fysiska telefonerna i hotellet är 16 Alcatel-Lucent 8028 och 8038 Premium DeskPhones som tillhandahåller ett brett utbud avancerade telefonifunktioner för företagets administrativa medarbetare. TeleOffice, del av norska Telecom Norden, levererar en lösning i teknikens framkant som är unik för The Winery Hotel.

Post Comment