P1410822
Hem EVENTEVENT BEVAKNING Redpill Linpro jubilerar, reflekterar och blickar framåt

Redpill Linpro jubilerar, reflekterar och blickar framåt

Publicerat av: Redaktionen

I onsdags firade Redpill Linpro 20-års jubileum. Publiken bjöds på förhandsvisning av nya Star Trek filmen men innan man lämnade över med orden ”May the source be with you” gavs en tillbakablick inom branschen och vision för framtiden.

Anders liling Redpill

Anders Liling VD på Redpill

När internetrevolutionen kom var det stort. Svårslaget trodde många. Året var 1995 och Internet fick sitt allmänna genombrott. Javascript skapades och Apache släppte sin http server. Linpro bildades med syftet att leverera tjänster kring Linux. Men open source ansågs inte lämpligt för affärskritisk information. Idag följer det trenden ”fail fast”, d v s att testa, försöka, förkasta eller skala upp.

Ännu större revolution att vänta

Den industriella revolutionen skapade saker. Idag står vi inför en ny revolution, Internet of Things, som handlar om digitalisering. Enligt den senaste prognosen kommer 50 miljarder av våra saker var uppkopplade på nätet om fem år.

  • Internet revolutionen är bara en viskning jämfört med vad vi har framför oss. Ingen kunde förutse fenomen som Spotify och Facebook. Vi vill skapa järnvägen för att folk ska kunna ta till sig och hantera den digitala transformationen, säger Anders Liling VD på Redpill Linpro.

[slideshow_deploy id=’10385′]

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00