EMC har sitt årliga Partner Awards 2015

I dag utsåg EMC pristagarnai årets EMC Partner Awards, en årlig ceremoni där bolaget uppmärksammar sina mest framgångsrika partnerstjärnor.Prisceremonin genomfördes under en partnerträff på Filmstaden Scandinavia i Solna utanför Stockholm och kröntes med en visning av filmen Star Wars – The Force Awakens.

Under eftermiddagen belönades bland annat Atea som utsågs till Årets partner och Proact som utsågs till Sniper of the year. Dessutom hyllades två individuella partnerpersonligheter som fick ta emot pris för Årets affärsman/affärskvinna samt Årets hedersomnämnande.

– Våra partners har på ett framgångsrikt sätt lyckats omsätta kraften i EMC-federationens erbjudanden. EMC Partner Awards är vårt sätt att belöna de som växt och utvecklats med oss under året. Atea har exempelvis arbetat på bred front med att stötta den omvandling som just nu pågår inom hybrida molnlösningar och mjukvarudefinierade datacenter. Vi har även valt att uppmärksamma flera starkt lysande individuella partnerstjärnor för deras prestationer, säger Mats Oretorp, Sverigechef på EMC.

P1410922

Vinnarna i årets EMC Partner Awards är:

EMC Partner of the Year –

Vinnare: Atea

Genom fokuserat arbete och tydliga strategiska mål har Atea lyckats bli EMCs största partner. Atea samarbetar tydligt med EMC inom alla områden och är en viktig del i den omvandling som EMC är på väg mot i form av mjukvarudefinierade datacenter och hybrida molnlösningar.

Sniper of the year –

Vinnare: Proact

Syftet med priset Sniper of the Year är att uppmärksamma en partner som agerat framgångsrikt inom en delmarknad. Proact har på ett framgångsrikt sätt agerat inom den publika sektorn och tillsammans med EMC levererat och implementerat stora och strategiska affärer på ett förtjänstfullt sätt.

EMC Businessman/woman of the year – 

Vinnare: Robert Bergelt, Cygate

Robert är en flexibel och lösningsorienterad person med en djup kompetens inom EMCs produkter och lösningar. Robert har ett ovärderligt sätt att stödja Cygates kundansvariga i att driva affärsmöjligheter. Ingen utmaning är för svår eller omöjlig. Med denna attityd har Robert visat att han är en fantastiskt värdefull resurs för EMC.

EMCs speciella hedersomnämnande

Vinnare: Patric Johansson, Atea Logistic Patric ställer alltid upp för EMC och arbetar proaktivt för att underlätta livet för medarbetarna i säljorganisationen. Hans positiva attityd och servicekänsla gör den skillnad som behövs när det verkligen gäller. 

 

[slideshow_deploy id=’10532′]

 

 

Post Comment