Exertis CapTech köper AlphaBridge AB
Hem DISTRIBUTÖRCAPTECH Exertis CapTech köper AlphaBridge AB

Exertis CapTech köper AlphaBridge AB

Publicerat av: Redaktionen

 AlphaBridge startades 2007 med syfte att erbjuda lösningar för datalagring i en tid där datamängderna ökar exponentiellt.

exertis chaptech

Företaget är en av de större aktörerna på marknaden när det gäller system för lagring av stora datamängder och erbjuder.

gäller system för lagring av stora datamängder och erbjuder lösningar inom:
· Kostnadseffektiv lagring av stora datamängder för t.ex. dokument, audio, video och övervakning
· Virtualiserade lagringslösningar
· Transaktionsintensiva databaser baserade på SSD- eller SAS-system
· Arkivering av data och email med kryptering och spårbarhet
· Backuplösningar baserade på disk- och bandteknik
· Lagringsnät baserade på FC och IP SAN
· Blockbaserad lagring, NAS och arkiv
· Katastrofsäkring av data för affärskritiska tillämpningar

Köpet av AlphaBridge är en del i Exertis CapTechs satsning på server och enterprisemarknaden där Dells serverlösningar, skärmar och datorer utgör basen.
Affären innebär att Exertis CapTech redan idag kommer att kunna erbjuda AlphaBridges tjänster och utbud i sitt sortiment samt fortsätta arbeta med deras befintliga kundbas. Samtlig personal införlivas i Exertis CapTech och därmed bibehålls kompetensen även under nytt ägande.

”Denna kompetensförstärkning och breddning av vår portfölj för enterprise är ett naturligt steg i Exertis CapTechs medvetna satsning på Business to Business. Att införliva AlphaBridge i vårt existerande kunderbjudande gör oss till en mer heltäckande leverantör av marknadsledande lösningar för krävande kunder.”, säger Daniel Johnsson, vd på Exertis CapTech AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>