Technics presenterar ny direktdriven skivspelare
Hem NYHETEREFTER JOBBET Technics presenterar ny direktdriven skivspelare

Technics presenterar ny direktdriven skivspelare

Publicerat av: Redaktionen

Nu återkommer Technics direktdrivna skivspelaren, vars nya motor gör det möjligt för ljudentusiaster att återuppleva vinylskivornas varma ljud, utan störningar och vibrationer.

50-årsjubilerande Technics annonserar idag vid CES-mässan återkomsten av företagets direktdrivna skivspelare, baserad på en nydesignad motor och utvecklad för att tillgodose det växande antal ljudentusiaster som vill återuppleva det unikt varma ljudet från analoga vinylskivor.TechnicsTurntable1200GAE-730x410

På traditionella skivspelare påverkas ljudkvaliteten negativt av vibrationer och variationer i motorns hastighet. Därför har Technics nu utvecklat en ny motor, baserad på modern teknik.

Spelarens nya motor är full av nya teknologiska lösningar, som hanterar och justerar bl a starthastighet, slitage, magnetiska störningar och vibrationer.

Den nya motorn gör det möjligt att återskapa det varma ljudet och de subtila nyanserna av de musikaliska uttryck som lagrats i vinylskivornas analoga spår.

De två Technics-modellerna Grand Class SL-1200GAE och Grand Class SL-1200G kommer finnas tillgängliga på marknaden till sommaren respektive vintern. Den förstnämnda i en begränsat antal på 1 200 enheter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00