Technics presenterar ny direktdriven skivspelare

Nu återkommer Technics direktdrivna skivspelaren, vars nya motor gör det möjligt för ljudentusiaster att återuppleva vinylskivornas varma ljud, utan störningar och vibrationer.

50-årsjubilerande Technics annonserar idag vid CES-mässan återkomsten av företagets direktdrivna skivspelare, baserad på en nydesignad motor och utvecklad för att tillgodose det växande antal ljudentusiaster som vill återuppleva det unikt varma ljudet från analoga vinylskivor.TechnicsTurntable1200GAE-730x410

På traditionella skivspelare påverkas ljudkvaliteten negativt av vibrationer och variationer i motorns hastighet. Därför har Technics nu utvecklat en ny motor, baserad på modern teknik.

Spelarens nya motor är full av nya teknologiska lösningar, som hanterar och justerar bl a starthastighet, slitage, magnetiska störningar och vibrationer.

Den nya motorn gör det möjligt att återskapa det varma ljudet och de subtila nyanserna av de musikaliska uttryck som lagrats i vinylskivornas analoga spår.

De två Technics-modellerna Grand Class SL-1200GAE och Grand Class SL-1200G kommer finnas tillgängliga på marknaden till sommaren respektive vintern. Den förstnämnda i en begränsat antal på 1 200 enheter.

Post Comment