Smartsign satsar – får ny medarbetare i Norge

Nu satsar Smartsign ännu mer på att ta marknadsandelar i Norge. Anne-Mette Sørum, som är ny säljare med ansvar för Norge, är en viktig del i denna satsning.

smartsign
Anne-Mette Sørum, Smartsign

Smartsign utökar sin lokala närvaro i Norge med hjälp av Anne-Mette Sørum som har bred och lång erfarenhet av den norska marknaden för digital signage.

– Anne-Mette är en stor tillgång i vår expansionsplan för Norge, säger Smartsigns försäljningschef Daniel Pettersson. Tack vare Anne-Mette hoppas vi öppna upp den norska marknaden och det är verkligen roligt att vi har fått med oss henne i företaget. Nu kan vi sätta full fart framåt på den norska marknaden.

Anne-Mette Sørum började den 1 februari och kastades direkt in i hetluften under den stora branschmässan ISE i Amsterdam. Hon har nu inlett samarbetet med de norska distributörer och partners som Smartsign haft sedan tidigare.

Nu räknar Smartsign med att ta nya marknadsandelar och ytterligare etablera sina unika produkter.

– Det är mycket spännande att få arbeta med Smartsign och en stor utmaning att få företaget att växa här i Norge, säger Anne-Mette Sørum.

Jag tror att det är en stor fördel att jag kan marknaden och branschen sedan tidigare. Smartsign har redan kommit igång bra i Norge och jag är glad att få ta rollen och bidra till att etablera Smartsign ytterligare.

 

Post Comment