Verizons ThingSpace redo att lösa stora utmaningar inom sjukvård, lantbruk och stadsutveckling

I samband med Verizons globala nyheter kring ThingSpace från Mobile World Congress i Barcelona meddelade företaget också en rad nya driftsättningar och partnerskap drivna av IoT. Utformad för att tackla några av de största utmaningarna inom lantbruk, sjukvård, hållbarhet, offentlig säkerhet och stadsutveckling erbjuder ThingSpace, som lanserades i oktober, en enkel plattform för företag och utvecklare av alla storlekar att bygga, hantera och konsumera applikationer.

Nya projekt på gång inkluderar:

  • Genom ett samarbete med franska ITK, ett av världens största företag inom jordbruk, lanseras ett projekt som ska ge lantbrukare och ägare av vingårdar möjlighet att förbättra planering, avkastning och hållbarhet genom en mer intelligent kunskapsbas och dataanalyser som är skräddarsydda för jordbruket. Detta kommer ingå som en del av Verizons AgTech-plattform.VerizonIoT
  • Driftsättning av Verizons Intelligent video solution för att utöka offentlig säkerhet. Georgetown University i Washington D.C. har installerat lösningen för att stärka säkerhetsansträngningar för studenterna, lärarkåren och universitetsområdet i stort. Napa County Airport använde också lösningen som ett extra lager säkerhet för att möjliggöra det lokala rättsväsendet att snabbt identifiera och bedöma potentiella hot som potentiellt kunde påverka fans och affärspartners närvarandes på Super Bowl 50 samt för samhället i stort.

 

  • Etablerandet av Village of Bedford Park (en förort till Chicago) som ett Verizon Smart City Municipal Innovation District. Med hjälp av Verizons tekniska IoT-lösningar för gatubelysning, offentlig säkerhet och trafik, siktar Bedford Park på att förändra sin existerande infrastruktur till en smartare digital sådan. Förbättringarna syftar till att driva på den ekonomiska utvecklingen genom att attrahera millenials, fler företag och start-ups till området.

 

  • Introduktion av Intelligent Track & Trace, en ny applikation på ThingSpace, utformad för att driva innovation inom sjukvårdsindustrin. Intelligent Track & Trace är en hanteringsplattform för leverantörskedjan som kommer hjälpa läkemedelsföretag och andra företag inom sjukvårdsbranschen i USA och utvalda europeiska länder att spåra, följa och övervaka deras försändelser, nästan i realtid. Lösningen är tänkt att bli kommersiellt tillgänglig under våren och driftsätts just nu hos ett globalt läkemedelsföretag.

 

  • Nytt partnerskap med TEDxCambridge för att dela med sig av ”idéer som är värda att spridas” i form av ett framstående och oberoende organiserat TED-evenemang och en teknikutställning för att hylla innovation från runt om i USA. Evenemanget hålls i Boston, Massachusetts där Verizon kommer delta med andra ledande tänkare och ”doers”, från Vd:ar och forskare till akademiker och beslutsfattare. Verizon kommer också att demonstrera banbrytande ny IoT-teknologi genom dess innovationscenter, baserat i Boston.

 

”Nyckeln till att ta Internet of Things från att vara ett ganska nytt område till att nå ett brett antagande på marknaden är tydligt kunna påvisa hur IoT kan generera avkastning och driva affärer. Genom specifika användarfall, driftsatta i samarbete med våra kunder och partners, ser vi hur tillsynes disparata teknologier, när de tillämpas och integreras på ett meningsfullt sätt, kan förbättra saker som jordbruksplanering, stadsutveckling och allmän säkerhet och således bana väg för nästa generations samhällsmässiga innovation i den digitala ekonomin”, sa Mark Bartolomeo, vice president, IoT Connected Solutions.

[wpdevart_youtube playlist=”https://youtu.be/DTpd9J8lLao” width=”640″ height=”385″ autoplay=”0″ theme=”dark” loop_video=”0″ enable_fullscreen=”1″ show_related=”1″ show_popup=”0″ thumb_popup_width=”213″ thumb_popup_height=”128″ show_title=”1″ show_youtube_icon=”1″ show_annotations=”1″ show_progress_bar_color=”red” autohide_parameters=”1″ set_initial_volume=”true” initial_volume=”39″ disable_keyboard=”0″]DTpd9J8lLao[/wpdevart_youtube]

Post Comment