Se hur soffan ser ut i ditt hem, innan du köper den med Panasonic
Hem NyheterEfter Jobbet Se hur soffan ser ut i ditt hem, innan du köper den med Panasonic

Se hur soffan ser ut i ditt hem, innan du köper den med Panasonic

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic presenterar idag en uppgraderad version av datorplattan Toughpad FZ-M1 MK2, med flera nya och intressanta funktioner.

Samtidigt visar Panasonic en ny betalningsmetod som kommer att underlätta köpprocessen för både detaljhandlare och konsumenter.

Idag, på årets Retail Business Technology Expo i London, presenterar Panasonic en ny, spännande version av den populära robusta datorplattan Toughpad FZ-M1, som bl a har utrustats med en 3D Intel® RealSenseTM –panasonickameralösning. Dessutom visar Panasonic den mobila Chip & Pin-enheten Ingenico ICMP, en av marknadens minsta och lättaste betalningslösningar.

–        Tack vare den nya betalningslösningen och de nya applikationerna, tillsammans med uppgraderade Toughpad FZ-M1 mk2, kan vi erbjuda de europeiska detaljhandlarna en flexibel och trygg teknologi för att möta deras ökade behov av smarta och moderna lösningar. Våra nya innovationer visar samtidigt hur vi investerar i och arbetar med marknadens ledande aktörer för att utveckla morgondagens mobila detaljhandelslösningar, säger Jan Kaempfer, Marknadschef för Panasonic Computer Product Solutions.

3D-kamera trollar in möblerna i ditt vardagsrum

Den uppgraderade helrobusta 7-tumsplattan Toughpad FZ-M1 mk2 har bl a bättre prestanda och kommunikationsfunktion. Enheten har även en 3D-kamera som drivs av Real Sense-teknologi, vilket innebär att den har hela tre olika objektiv – ett konventionellt, ett infrarött och en infraröd laserprojektor. Tillsammans bidrar dessa till att kameran kan registrera infrarött ljus som reflekteras från framförliggande objekt. I en försäljningssituation i butik innebär detta t ex att man via enheten kan visa kunderna hur möblerna kommer att se ut hemma i deras vardagsrum. Enhetens kamera passar även perfekt för logistikarbete, när man snabbt vill kunna bedöma paketens storlek i förhållande till leveranshantering och lagerhållning.

Panasonic Toughbook FZ-M1 mk2 finns på marknaden redan nu till ett rekommenderat vägledande pris på 1644 Euro. I slutet av mars kommer även en ny value-modell ut på marknaden, till ett rekommenderat vägledande pris på 997 Euro.

Ny betalningsteknologi som underlättar för alla  

Med en Toughpad i handen, i kombination med Ingenicos iCMP-teknologi, kan återförsäljarna erbjudas en av marknadens minsta och tryggaste mobila betalningslösningar. Bluetooth-anslutningen gör det möjligt för enheten att acceptera alla betalningssätt, såsom chip, magnetremsa och kontaktlöst, och samtidigt leva upp till säkerhetskraven för mobila kortbetalningar, vilket i sin tur gynnar såväl köpare som säljare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>