Hanna Lindqvist ny CIO på Teracom Boxer Group
Hem NYHETER Hanna Lindqvist ny CIO på Teracom Boxer Group

Hanna Lindqvist ny CIO på Teracom Boxer Group

Publicerat av: Redaktionen

Hanna Lindqvist har fått den nya tjänsten som Chief Information Officer (CIO) på Teracom Boxer Group. En mycket viktig uppgift är att anpassa den traditionella affären till en digital verklighet och vara länken mellan teknik och affär.

Rollen innebär ett övergripande ansvar för koncernens IT-infrastruktur och budget.

teracom

Hanna Lindqvist, CIO Teracom Boxer Group

–     Jag ser fram emot att få ta ett tydligt ansvar för utvecklingen av vår befintliga IT-infrastruktur och leda de koncernövergripande teknik- och IT-organisationerna i Teracom Boxer Group, säger Hanna Lindqvist i en kommentar.

I samband med detta så kommer Teracom Boxer Groups Product-avdelning läggas samman med IT-avdelningen och skapa en ny avdelning med ett samlat ansvar för IT, teknik och utveckling.

Hanna Lindqvist har jobbat inom Teracom Boxer koncernen i 8 år, senast som Director Product, med ansvar för teknik och IT för Boxeraffären. Tidigare har hon haft roller som utvecklingschef, contentförhandlare och IPTV chef inom koncernen. Hon har innan det också jobbat med IPTV på TeliaSonera.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00