Idag lanseras nya sj.se – en av Sveriges största resesajter
Hem NyheterEfter Jobbet Idag lanseras nya sj.se – en av Sveriges största resesajter

Idag lanseras nya sj.se – en av Sveriges största resesajter

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanseras SJs nya sajt. Den har utvecklats tillsammans med tusentals av SJs kunder under cirka två år.

Med över 18 miljoner unika besökare under förra året är sj.se en av Sveriges största resesajter. Nytt är bland annat en direktchatt med SJs kundtjänst.

Idag, den 19:e april 2016, lanseras nya sj.se. Det är en av de digitala byggstenar som är grunden för SJs nya moderna digitala plattform.Idag lanseras nya sj.se – en av Sveriges största resesajter 2

– Idag köper 6 av 10 av SJs kunder sin resa på sj.se eller i SJs app och 75 % av våra kunder använder någon av våra självbetjäningskanaler. Därför satsar vi på en modern infrastruktur för digitala lösningar, säger Jenny Gejke, chef för SJs digitala säljkanaler.

Nya sj.se är mer användarvänlig och dessutom responsiv, vilket innebär att den anpassar sig efter om besökaren kommer från en smartphone, surfplatta eller dator. Nytt är också att kunderna kan direktchatta med SJs kundtjänst varje dag.

– För SJ är det viktigt att ständigt vara lyhörda och att utveckla vårt digitala kundmöte för att upplevelsen både före, under och efter resan blir smidigare för våra kunder. Vi följer kontinuerligt upp våra kunders köpbeteende för att anpassa verksamheten efter deras behov, fortsätter Jenny Gejke.

Fler nya funktioner på sj.se kommer att lanseras under året, bland annat en visuell platskarta som gör det enklare för kunderna att välja den plats de vill ha i snabbtågen. Tidigare i år nylanserades också SJs mobilapp samt en testapp för nya potentiella digitala funktioner, SJ Labs.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>