EET Europarts förvärvar ledande Pro-AV företag

Med förvärvet av det spanska bolaget RPS Audiovisuales stärker EET Europarts sin Pro-AV & Digital Signage-division.

RPS Audiovisuales är ett företag med mer än 20 års erfarenhet inom Pro-AV & Digital Signage. Företaget är specialiserat på high-end AV-projektlösningar, från den inledande projekteringen till tester av sådana lösningar. Som ledande verksamhet inom Pro-AV & Digital Signage i Spanien, har RPS Audiovisuales gjort stora ansträngningar för att utöka sin produktportfölj av exklusiva eet 2märken, vilket erbjuder deras professionella kunder ett bredare utbud, som bygger på kvalitet och innovation. RPS Audiovisuales erbjuder lösningar som uppfyller marknadens behov, garanterar tillförlitlighet och en hög kvalitetsnivå.

Förvärvet av RPS Audiovisuales är en del av EET Europarts ambitiösa tillväxtstrategi. Mer än 30 framgångsrika förvärv under de senaste 20 åren demonstrerar koncernens förmåga att skapa betydande synergieffekter när det gäller försäljning och resultat.

“Från våra förvärv under de senaste åren, har vi fått erfarenhet och kunskap att effektivt genomföra integrationer av olika organisationer och arbetsgrupper, och alltid med ett tydligt mål att ge våra kunder en ännu bättre produktportfölj och en starkare organisation för att stödja kunderna och tillgodose alla deras behov. Vi kommer att fortsätta vår expansionsstrategi, och vi håller våra dörrar öppna för nya företag som är intresserade att ansluta till vår grupp. För närvarande är vi i kontakt med flera potentiella kandidater”, säger Stefan Nilsson, VD hos EET Europarts AB.

Post Comment