Solar förvärvar LOGICnow för att skapa Global MSP Solutions Leade
Hem Nyheter Solar förvärvar LOGICnow för att skapa Global MSP Solutions Leade

Solar förvärvar LOGICnow för att skapa Global MSP Solutions Leade

Publicerat av: Redaktionen

SolarWinds, en ledande leverantör av kraftfulla och prisvärda IT-programvara, meddelade att man har slutfört förvärvet av LOGICnow.

– Detta backas upp av ett konsortium av investerare ledda av Insight Venture Partners. LOGICnow är en global leverantör av integrerade molnbaserade IT Service Management (ITSM) lösningar fokuserade främst på MSP samhället. Med detta förvärv är Solar samlar LOGICnow och Solarwinds N -kunna skapa SolarWinds MSP, förena två komplementära ledande aktörer inom managed services-lösningar på marknaden för att leverera en stark och komplett utbud av möjligheter att MSPs av varje storlek och skala över hela världen.solarwind

Solar backas upp av Silver Lake Partners och Thoma Bravo, två ledande global teknik värdepappersföretag med etablerade spår register över växande teknologiföretag. Förvärvet av LOGICnow är ett stort framsteg i Solar mission att tillhandahålla produkter som målmedvetet är utformade för att göra jobben för IT-personal lättare. Solarwinds MSP kommer att ha oöverträffad förmåga att leverera omfattande, skalbar IT-tjänster lösningar för att MSPs av alla storlekar över hela världen. Dessa lösningar omfattar datadriven automation, säkerhet, nätverkshantering och service management. Som en kombinerad enhet, kommer Solar MSP tjäna mer än 20.000 hanterade tjänsteleverantörer över hela världen, hantera mer än fem miljoner slutpunkter och en miljon brevlådor. Solarwinds MSP kommer att vara i centrum av den största gemenskap av MSPs i världen, med cirka 200.000 ingenjörer använder sina produkter varje dag. ”Solar har förbundit sig till den växande MSP marknaden och har insett stor framgång genom förvärvet av N-stånd, vilket gör förvärvet av LOGICnow ett naturligt nästa steg för oss”, säger Kevin B. Thompson, VD och CEO för Solarwinds.

”SolarWinds MSP, som kombinerar funktionerna i LOGICnow och Solarwinds N-stånd, kommer att erbjuda MSPs en komplett uppsättning av IT Service Management-lösningar via molnet och på leverans lokaler modeller. Solarwinds MSP ger dem allt de behöver för att skaffa och behålla lönsamma kunder, leverera enastående servicenivåer och maximera sin interna effektivitet genom standardisering av sina verktygslådor och användning av automatisering. ”” Som SolarWinds MSP kommer våra hopsamlade utnyttja vår djupa domänexpertis och branschledande uppgifter analys förmåga att leverera banbrytande innovationer till vår kundbas av världens ledande MSPs ”, säger Walter Scott, tidigare LOGICnow verkställande direktör och ny vice VD för Solarwinds MSP. ”Vår strategiska vision och förmåga att utföra kommer att ge allt större stöd till våra kunder när de differentiera sina tjänster och ser att uppnå snabbare, mer lönsam tillväxt.

Vi är mycket glada över att kunna gå samman med Solarwinds N-stånd som en del av Solar familjen att ge våra MSP kunder att bygga de mest framgångsrika företagen på sina marknader. ”Att bygga på meriter av Solarwinds N-able och LOGICnow, den samlade kompetens av Solar MSP kommer att leverera en robust uppsättning av lösningar i ett tätt integrerade automationsplattform, inklusive: Fjärr övervakning och hantering Fjärrkontroll, tillgång och stöd Säkerhet inklusive anti-malware, flera leverantörer patchhantering och webb åtkomstkontroll Backup och återställning Risk och sårbarhetsanalys E säkerhet och efterlevnad fokuserad arkivering Multi-plattformsstöd för Windows, Mac, Linux, VMware, Hyper-V, iOS, Android Helpdesk och service management funktionalitet avancerade dataanalys ” förvärvet av LOGICnow speglar vår fortsatta resa till att bli IT-management leverantör av val för alla IT-proffs oavsett organisations storlek, komplexitet eller där deras infrastruktur är bosatt ”, säger Christoph Pfister, vice VD för produkter, Solarwinds.

” SolarWinds fokuserar på att leverera IT-lösningar för att hantera dagens hybrid IT-infrastruktur, inklusive element utplacerade på lokaler, i offentliga och privata moln och på SaaS-leverantörer.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>