ALSO förenklar molnmigration och lönsamhet med SkyKick
Hem DISTRIBUTÖR ALSO förenklar molnmigration och lönsamhet med SkyKick

ALSO förenklar molnmigration och lönsamhet med SkyKick

Publicerat av: Redaktionen

ALSO lägger till SkyKick Cloud Management Software på Cloud Marketplace för IT-lösningsleverantörer för att förenkla migration, backup och hantering av molnkunder.

SkyKicks automatiserade migrationslösningar används av tusentals samarbetspartners över hela världen, för att flytta tiotusentals verksamheter till Microsoft Office 365. ALSO Cloud Marketplace är den första marknadsplatsen i Europa att introducera migrations- och Cloud Backup-tjänster i en automatiserad end-to-end-leverans.skykick-black

“Många företag vill byta till molnet för att arbeta mer produktivt, effektivt och flexibelt. Integrerade offentliga molnlösningar, såsom Microsoft Office 365, gör det möjligt. Med SkyKick erbjuder vi en perfekt lösning för våra kunder att enkelt migrera till Office 365, inkluderat den senaste utgåvan av Cloud Backup. “Det här hjälper våra kanalpartners att öka försäljningshastigheten, minska projektriskerna liksom komplexiteten i migrationsprojekten”, säger Aleksi Partanen, Senior Vice President Digital Services på ALSO Holding AG.

“Vi ser fram emot att samarbeta med ALSO, den ledande europeiska B2B-marknadsplatsen. Samarbetspartners i alla storlekar söker efter sätt att öka sin försäljning och konsumtion av Microsoft Office 365 och Azure, och att tillhandahålla SkyKicks utbud av molnhanteringslösningar som finns tillgängliga genom ALSO-marknadsplatsen kan hjälpa dem att uppnå detta. Vi delar en gemensam vision och inställning att hjälpa samarbetspartners att skala upp och bygga lönsamma molnverksamheter genom partnercentrerad produktdesign och automation”, säger Eric Jewett, Vice President International på SkyKick.

SkyKick förenklar stegen mot Microsoft Office 365 genom att automatisera migrationen av kundernas e-post, kalendrar och annat till molnet. SkyKick Cloud Backup tillhandahåller moln-till-moln-backup, obegränsat lagringsutrymme och återställning av förlorade Office 365-data med ett klick. SkyKick API:er ger tät integrering med ALSO Cloud Marketplace, vilket förstärker processerna kring beställning, leverans och fakturering av Skykicks migrations- och backup-produkter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>