Panasonic lanserar whiteboard-display
Hem Produkt Nyheter Panasonic lanserar whiteboard-display

Panasonic lanserar whiteboard-display

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic meddelar att BF1- serien, den interaktiva Panaboard-serien designad för användning inom utbildning och näringsliv, nu finns tillgänglig.

BF1-serien är en PC-fri whiteboard med ett intuitivt gränssnitt som tillåter användaren att börja arbeta omedelbart och ta anteckningar i alla mediaformat. Den finns i 80, 65 och 50-tums digitala Panaboard-displayer med 12-punkters touchkontroll och en flytande menyrad, vilken gör det lätt att byta ingång, rita, Panaboard-serienskriva, samt zooma in och ut med en enkel touch.

Panasonics European Marketing Manager Enrique Robledo, säger: “BF1-serien är förbättrad genom Intel® Pro Widi-teknologi, som tillåter användare att överföra information i en mängd olika mediaformat direkt på skärmen. Inbyggda applikationer möjliggör visning av video, stillbilder och dokument från flera olika enheter samtidigt i ett split-screen multi-läge.”

“Färgblindhet påverkar upp till 1 av 10 personer i vissa delar av världen. Tack vare integrerade Colour Universal Design, ett valbart visningsläge som gör färger tydligt urskiljbara för alla, erbjuder BF1 en genuin fördel både i klassrummet och på arbetsplatsen.”

BF1-serien, som har en reflexskyddad skärm för klar synbarhet i alla förhållanden, ett antal kabelanslutningar, inklusive DIGITAL LINK, som tillåter inkoppling av media från PC, Blu-ray-spelare och dokumentkameror, börjar levereras från och med juli 2016.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00