Panasonic lanserar whiteboard-display

Panasonic meddelar att BF1- serien, den interaktiva Panaboard-serien designad för användning inom utbildning och näringsliv, nu finns tillgänglig.

BF1-serien är en PC-fri whiteboard med ett intuitivt gränssnitt som tillåter användaren att börja arbeta omedelbart och ta anteckningar i alla mediaformat. Den finns i 80, 65 och 50-tums digitala Panaboard-displayer med 12-punkters touchkontroll och en flytande menyrad, vilken gör det lätt att byta ingång, rita, Panaboard-serienskriva, samt zooma in och ut med en enkel touch.

Panasonics European Marketing Manager Enrique Robledo, säger: “BF1-serien är förbättrad genom Intel® Pro Widi-teknologi, som tillåter användare att överföra information i en mängd olika mediaformat direkt på skärmen. Inbyggda applikationer möjliggör visning av video, stillbilder och dokument från flera olika enheter samtidigt i ett split-screen multi-läge.”

“Färgblindhet påverkar upp till 1 av 10 personer i vissa delar av världen. Tack vare integrerade Colour Universal Design, ett valbart visningsläge som gör färger tydligt urskiljbara för alla, erbjuder BF1 en genuin fördel både i klassrummet och på arbetsplatsen.”

BF1-serien, som har en reflexskyddad skärm för klar synbarhet i alla förhållanden, ett antal kabelanslutningar, inklusive DIGITAL LINK, som tillåter inkoppling av media från PC, Blu-ray-spelare och dokumentkameror, börjar levereras från och med juli 2016.

Post Comment