Rooftopguidens grundare besökte nyhetsmorgon
Hem NYHETER Rooftopguidens grundare besökte nyhetsmorgon

Rooftopguidens grundare besökte nyhetsmorgon

Publicerat av: Redaktionen

[Sommarläsning] Grundarna av rooftopguiden.se Hans Ebenman och Rikard Fredricson gästade Nyhetsmorgon och pratade om takbarer.

De diskuterade vad det är som gör takbarer så fantastiska och vilka attribut man behöver för att få till den perfekta takbaren.takbarer

För att kvalificera sig som en takbar har vi ett par kriterier: Det ska finnas en utomhus-terass, det ska serveras dryck och det ska vara över marknivå. Ju högre upp är oftast desto bättre, men med rätt förutsättningar kan även en takbar på tredje våningen ge en fantastisk utsikt.

Att besöka takbarer har blivit en stor trend bland resenärer, men även folk som bor i storstäder vill hålla sig uppdaterade och informerade om vilka takbarer som är bäst. I vår guide kan man söka på över 1 000 takbarer i över 100 av världens mest populära städer. Och sidan får mer och mer innehåll och takbarer för varje dag som går. Så, vad väntar du på?

Ut och hitta de takbarerna som passar just dig!

För mer information: http://www.rooftopguiden.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00