Huvudprodukt Zerto Virtual Replication kommer att säljas av HPE

Zerto, pionjär i Resilience för Evolving IT tillhandahålla kontinuerlig tillgänglighet och återställning lösningar, meddelade idag sin huvudprodukt, Zerto Virtual Replication, kommer att säljas av HPE.

Det kommer att ge kontinuitet i verksamheten och återställning (BC / DR) funktioner för HPE Helion CloudSystem lösningar.

HPE Helion CloudSystem är en integrerad maskin- och programvarulösning för hybridmoln som ger kunderna möjlighet att flytta 496349-zerto-logotraditionella applikationer till molnet och bygga moln native apps med snabb etablering och förvaltningen av infrastrukturen.

Zerto prisbelönta programvara hjälper till att skydda kritiska HPE Helion CloudSystem program och data, och samtidigt förbättra BC / DR för hybrid molnapplikationer. Zerto för HPE Helion CloudSystem ger en återställningspunkt mål (RPO) sekunder och en återhämtningstid mål (RTO) minuter och failover automation för tillämpningar. Dessutom ger Zerto integration med CloudSystem ledning stack. “Som alla typer av företag industrin och storlekar fortsätter att omfamna molnbaserade IT-infrastrukturer, de står inför utmaningen att bygga hybrid molnfunktioner som förbättrar deras IT-motståndskraft och hjälper till att hålla kritiska operationer framåt oavsett vad som kommer deras väg,” sade Paul Zeiter, vd för Zerto”.

Zerto programvara i kombination med HPE CloudSystem erbjuder en mycket slitstark och flexibel plattform som stöder IaaS, PaaS och SaaS molntjänstemodeller som hjälper kunder att uppnå ett fullgott skydd från alla avbrott och en konkurrensfördel.

Kombinationen av HPE Helion CloudSystem 10 och Zerto Virtual Replication ger användarna möjlighet att skydda sina kritiska arbetsbelastningar som körs på HPE hybrid och privata molnmiljöer från störningar såsom mänskliga fel, mer katastrofala fall som Ransomware attacker och naturkatastrofer. Dessutom kan kunderna skydda arbetsbelastningar i sina privata och hybrida molnmiljöer på VMWare, Microsoft Hyper-V, och Amazon Web Services (AWS) med denna integrerade och automatiserade BC / DR-lösning.

Zerto Virtual Replication Programvaran kommer att integreras med HPE Helion CloudSystem 10 för en konstruerad och testad maskin- och programvarulösning som hjälper till att bygga och snabbt distribuera företagsklass, helt skyddade privata och hybrida molnmiljöer, samtidigt som den levererar affärskontinuitet och automatisering och orkestrering av traditionella och moln infödda arbetsbelastning både på premissen och i den offentliga moln.

 

Post Comment