ALSO utökar sina molntjänster med hjälp av Hewlett Packard Enterprise

ALSO utökar sina molntjänster med hjälp av Hewlett Packard Enterprise – och Ormuco OpenStack-teknik och går med i branschnätverket Cloud28+

ALSO utökar sina molntjänster med The Connected Cloud, en molnplattform som skapats av Ormuco tillsammans med Hewlett Packard Enterprise (HPE) och som möjliggör administrerad molndistribution lokalt och på fjärrbasis. Den nya produkten kommer att göra det möjligt för kunderna att använda lokala hpeIaaS-, PaaS- och SaaS-tjänster samtidigt som de uppfyller krav på säkerhet och dataintegritet. Lösningen administreras via en funktionsrik portal som ger kunden bästa möjliga upplevelse. ALSO är också den första B2B-marknadsaktör som erbjuder HPE- och Ormuco OpenStack-tjänster i Europa. Produkten har utformats särskilt för ALSO av Ormuco.

“Ekosystemen för privat- och hybridmoln växer snabbt, vilket innebär stora möjligheter för våra kunder. Vårt mål är att göra det möjligt för våra kunder att tillgodose sina specifika behov genom användning av våra lättanvända och skalbara tjänster och en snabb driftsättning av dessa. Med produkten från Ormuco fortsätter vi att hjälpa våra kunder genom att skapa stora mervärden för deras kunder. Vi ser också mycket positivt på att dessutom gå med i och bidra till utvecklingen av Cloud28+ för att påskynda digitaliseringen för våra kunder genom ett stort utbud av molntjänster”, säger David Treiberg, Business Unit Manager, Software hos ALSO.

Med HPE- och Ormuco OpenStack-tjänsterna kan ALSOs kunder konfigurera privat- eller hybridmolnplattformar för sina kunder med användningsbaserad betalning eller abonnemang. Lösningen kommer att levereras från TUV-certifierade nivå 3-datacenter som finns i Europa, och kommer att göra det möjligt för kunderna att smidigt migrera och förflytta sig mellan olika molnbaserade miljöer med den flexibilitet som krävs för effektiv IT-användning.

Tjänsten gör det möjligt att skapa och tillhandahålla ett stort utbud av specialiserade lösningar. Plattformen administreras och uppdateras helt och hållet av Ormuco och bygger på APIer och fullständig automatisering, vilket säkerställer skalbarhet, effektivitet och kostnadsoptimering. Alla tjänster som erbjuds av ALSO kommer att ingå i tjänstnavet Cloud28+ Service Hub.

“Genom samarbetet ser vi stora möjligheter att få ännu större avsättning för våra produkter via ALSOs räckvidd. Med vår multimolnteknik kan kunder i hela Europa använda tjänster med samma servicenivåavtal, säkerhet och prestanda via ett funktionsrikt och intuitivt webbgränssnitt. Lösningen kommer att göra det möjligt för företag att återfå kontrollen över sina IT-resurser, gå över till en tjänstbaserad IT-modell och fokusera på sina respektive kärnverksamheter. Eftersom ALSO går med i Cloud28+ tillsammans med oss får vi en ny och stark samarbetspartner som bidrar till att påskynda införandet av molntjänster i Europa”, säger Orlando Bayter, VD  för Ormuco.

 

 

Post Comment