20-årsjubilar lanserar en ny robust 2-i-1-Toughbook

20-årsjubilerande Panasonic Toughbook välkomnar idag en ny medlem till sin produktfamilj – Toughbook CF-33. Denna nya 2-i-1-dator utgör Panasonics sjunde generation bärbara robusta datorer.

Under de 20 år som gått sedan Panasonic Toughbook föddes har man bjudit på 20-årsjubilar lanserar en ny robust 2-i-1-Toughbook 1mängder av innovativa lösningar, framför allt i form av ruggade datorplattor och bärbara datorer. Den senaste i raden av nyheter heter Toughbook CF-33, en robust bärbar 2-i-1-dator med en 12-tumsskärm, som levererar ett bildformat på 3:2. Enheten erbjuder såväl enastående flexibilitet som hög prestanda, med en extremt ljusstark skärm (1200 cd/m²), som specialdesignats för att lätt kunna avläsas i alla sorters väderförhållanden, som t ex starkt solljus och hällregn.

Toughbook CF-33 erbjuder helt enkelt det mesta man kan tänkas behöva på en mobila arbetsplats. Dess robusta design, stora skärm och löstagbara tangentbord gör att enheten snabbt kan anpassas efter medarbetarnas behov i t ex den offentliga sektorn.

Enheten är skräddarsydd för att effektivisera för t ex poliser, räddningsarbetare och militärer, men passar även på offentliga institutioner och mobila arbetsplatser, där servicetekniker och telekomföretag huserar. Tack vare att Toughbook CF-33 är utrustad med ett uthålligt batteri och baserad på den senaste Intel-teknologin, erbjuds mobila medarbetare inte bara de hästkrafter som en lång arbetsdag kräver, utan även ett extremt flexibelt verktyg för att hantera vardagens många utmaningar.