20-årsjubilar lanserar en ny robust 2-i-1-Toughbook
Hem Produkt Nyheter 20-årsjubilar lanserar en ny robust 2-i-1-Toughbook

20-årsjubilar lanserar en ny robust 2-i-1-Toughbook

Publicerat av: Redaktionen

20-årsjubilerande Panasonic Toughbook välkomnar idag en ny medlem till sin produktfamilj – Toughbook CF-33. Denna nya 2-i-1-dator utgör Panasonics sjunde generation bärbara robusta datorer.

Under de 20 år som gått sedan Panasonic Toughbook föddes har man bjudit på 20-årsjubilar lanserar en ny robust 2-i-1-Toughbook 2mängder av innovativa lösningar, framför allt i form av ruggade datorplattor och bärbara datorer. Den senaste i raden av nyheter heter Toughbook CF-33, en robust bärbar 2-i-1-dator med en 12-tumsskärm, som levererar ett bildformat på 3:2. Enheten erbjuder såväl enastående flexibilitet som hög prestanda, med en extremt ljusstark skärm (1200 cd/m²), som specialdesignats för att lätt kunna avläsas i alla sorters väderförhållanden, som t ex starkt solljus och hällregn.

Toughbook CF-33 erbjuder helt enkelt det mesta man kan tänkas behöva på en mobila arbetsplats. Dess robusta design, stora skärm och löstagbara tangentbord gör att enheten snabbt kan anpassas efter medarbetarnas behov i t ex den offentliga sektorn.

Enheten är skräddarsydd för att effektivisera för t ex poliser, räddningsarbetare och militärer, men passar även på offentliga institutioner och mobila arbetsplatser, där servicetekniker och telekomföretag huserar. Tack vare att Toughbook CF-33 är utrustad med ett uthålligt batteri och baserad på den senaste Intel-teknologin, erbjuds mobila medarbetare inte bara de hästkrafter som en lång arbetsdag kräver, utan även ett extremt flexibelt verktyg för att hantera vardagens många utmaningar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>