300 väntas till Virtualiseringsdagen med Viridis IT som värd

Om en vecka, den 13 mars, går den femte upplagan av Virtualiseringsdagen i Malmö av stapeln, på Swedbank Stadion. Det är ett event som arrangeras av Viridis IT och syftar till att ge kunder en möjlighet att lära sig mer om leverantörer, tekniker och möjligheter kring virtualisering. Årets tema är hur man kan öka affärsnyttan med modern it. 

Niclas Borgström, Viridis IT
Niclas Borgström, Viridis IT.

Niclas Borgström, virtualiseringsansvarig på Viridis IT, förklarar vad det handlar om.

– Virtualiseringsdagen är ett årligt event där vi samlar våra strategiska partners och håller informativa sessioner kring områden som är intressanta för våra kunder idag och även då vi blickar framåt.

– Vi riktar oss inte mot någon speciell vertikal utan alla som har något intresse i infrastruktur oavsett roll man har i företaget, vi har tre parallella sessioner under dagen med fokus både på teknik och även mer strategiska och affärsmässiga spår.

Det kommer också att finnas möjlighet för kunder att boka personliga möten med representanter för leverantörer. Och på sedvanligt manér bjuder man också på en inspirationstalare. I år blir det Martina Haag.

Hur många besökare förväntar ni er?
– Vi räknar med att det blir runt 300. Förra året var det 250 och antalet har ökat för varje år. Eventet har etablerat sig i regionen som något ’man inte får missa’.

Vad ger det er ur ett affärsperspektiv?
– Det här är vår största marknadsaktivitet varje år och genererar leads och konkreta affärer både på kort och lång sikt.

Evenemangets sponsorer är Microsoft, Citrix, Sigma, Dell, Safenet, Manageengine, SMS Passcode, Canon, Bitdefender, Veeam, VMware, EMC, 3 Step IT, Rittal, Matrix 42 och Gassås.

Post Comment