SolusBC i nytt samarbete med Telia
Hem NyheterMolntjänster SolusBC i nytt samarbete med Telia

SolusBC i nytt samarbete med Telia

Publicerat av: Redaktionen

Valfriheten och flexibiliteten för användare av molnbaserade växeltjänster ökar väsentligt när telekomföretaget Solus Business Communications ingår samarbete med Telia. SolusBC är nu landets enda molnbaserade växelleverantör som erbjuder fullintegrerad Mex-funktion tillsammans med Telia.

SolusBC är idag en av landets ledande integratörer av operatörsoberoende växeltjänster i molnmiljö, och har sedan tidigare solusbc-blackstarka samarbeten med de allra största teleoperatörerna.

 

bottomContactBackgroundSamarbetet med Telia innebär att bolagets växeltjänster nu också kan användas i Telias fasta och mobila nät. Den gemensamma tekniska miljön innebär full integration (MEX-Abonnemang) och därmed erhåller kunden kompletta växelfunktioner hela vägen ut i mobilen. För kunden innebär det en rad fördelar såsom fria internsamtal, enkelt att koppla samtal genom Solus app, snabb och enkel hantering av hänvisningar i realtid.

– Många av våra kunder har efterfrågat ett samarbete med Telia, som under de senaste åren investerat miljarder i utbyggnaden av de mobila och fasta näten. Det skapar förutsättningar för en god användarupplevelse, säger Solus vd Mattias Ohde och konstaterar:

– Vår ställning på den svenska marknaden med över 100 säljpunkter, partners och återförsäljare som täcker hela landet innebär att vi möter mycket olika krav och behov hos kunderna och det känns bra att fullt ut kunna  tillgodose och möta den delen av marknaden som föredrar Telia som operatör.

För Telia innebär samarbetet att operatören kan nå fler företagskunder på fler platser genom det väl utbyggda återförsäljarnätverket som idag erbjuder växeltjänster från SolusBC.

– Samarbetet med Telia är ett kvitto på att vi gör rätt saker och att marknaden tycker att vår modell fungerar. Vi har haft en väldigt bra resa från start och det är glädjande att vi nu tar ytterligare ett steg i rätt riktning genom ett starkt samarbete och ett attraktivt erbjudande, säger Mattias Ohde, vd på SolusBC.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>