Tvådagars event med Ingram Micro “Framtiden i fokus”
Hem EVENTEvent Bevakning Tvådagars event med Ingram Micro ”Framtiden i fokus”

Tvådagars event med Ingram Micro ”Framtiden i fokus”

Publicerat av: Redaktionen

Ingram Micro välkomnade 300 partners och 20 tal leverantörer från Stockholm, Göteborg och Malmö i torsdags. Det var kunder, ÅF och leverantörer som kom från hela landet, till inspirerande och innehållsrika två dagar som tog dem – Framåt i framtiden.

Sverige chefen Anders Wikström på Ingram Micro välkomnade alla och snabbt därpå startade spännande seminarier, utställningar, inspirerande talare. På kvällen fick hela följet ta del av en magisk delfinshow som uppskattades av samtliga.

Dag två fick deras partner en lektion av Alexander Bard, som gav dem en bild  i ”Second Use” vad gör tekniken med oss och inte vad vi gör med tekniken.

Några av de leverantörer som fick möjlighet att ge partner och kunder seminarium under dessa två dagar, var bland annat HP,  NEC och Samsung. Ett par inspirerande punkter var blad annat nedan.

• Från beslut till molnlösning på 10 minuter                           P1410634
• Internet of Everything – en av IT-världens bäst bevarade hemligheter
• Hur byggs framtidens skrivarlösningar?
• Interaktiva lösningar med moderna verktyg.

Ett lyckat och väl arrangerat event med många intressanta inslag med en blick ”Framåt i framtiden” gav de oss alla.

 

 

[slideshow_deploy id=’9963′]

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>