IT-säkerhetsdistributören Infinigate har tagit in A10 Networks för den nordiska marknaden. Det ska hjälpa leverantören i sin ambition att nå bredare ut i kanalen.

A10 Networks, som levererar vad man i ett pressmeddelande kallar ”nästa generations lastbalanserare, Advanced Delivery Controllers”, har klivit in hos Infinigate som ett led i arbetet med att göra ett större avtryck på den nordiska marknaden.

– En värdeadderande distributör som ligger nära partnerledet är oerhört viktigt för oss och här känner vi att vi verkligen träffat rätt, säger Niko Österberg, försäljningschef på A10 Networks.

Distributörens vd Peter Strand kommenterar:

– Det känns väldigt spännande att vi nu påbörjar samarbetet med A10 Networks. Precis som Infinigate befinner de sig i en stark tillväxtfas och deras teknologi kompletterar vårt erbjudande väldigt bra.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>