Acando årets svenska Country Partner of the Year
Hem NyheterMolntjänsterMicrosoft Acando årets svenska Country Partner of the Year

Acando årets svenska Country Partner of the Year

Publicerat av: Redaktionen

Acando årets svenska Country Partner of the Year.

Microsofts globala ledning har utsett vinnarna i den årliga utmärkelsen Partner of the Year 2017. Bland vinnarna finns den svenska Acando årets svenska Country Partner of the Year 2Microsoftpartnern Acando, vinnare av Microsoft Sveriges Country Partner of the Year. Acando utsågs till vinnare på rekommendation av en jury från Microsoft Sverige. Priset delas ut under Microsofts internationella partnerkonferens Microsoft Inspire den 9-13 juli i Washington D.C.

Acando får utmärkelsen med följande motivation
”Acando är verkligen fokuserad på digital transformation som molnteknik. Acando har antagit Microsofts molntjänster som Azure och CRM OL och har visat mycket god tillväxt under FY17. Acando har ett starkt fokus på lösningar. I tillverkning är baserade på IoT- och supply chain-lösningar. I detaljhandeln på integrerad handel. För sjukvård finns lösningar baserade på analys och maskininlärning. Acando har bevisat med stor framgång kan konkurrera och vinna över andra plattformar. Acando är en bra Microsoft-partner som utnyttjar modern molnteknik för våra gemensamma kunder. ”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>