Acando utses till Microsoft Country Partner of the Year 2019 i Sverige

Vi kan stolt meddela att Acando (numera en del av CGI) har vunnit utmärkelsen Microsoft Partner of the Year Award 2019 i Sverige.

Acando utses till Microsoft Country Partner of the Year 2019 i Sverige 1
Pär Fors, VD för CGI i Sverige

Acando har utmärkt sig bland ett stort antal duktiga svenska partners genom att påvisa framstående egenskaper inom innovation och implementation av kundlösningar baserade på Microsoft-teknik. Utmärkelser presenterades igår av Microsoft inom flera kategorier där vinnarna är utvalda från mer än 2900 deltagare från 115 länder över hela världen.

”Vi är väldigt stolta över det här priset. Det visar att vårt sätt att driva innovation och det arbete vi gör tillsammans med våra kunder skapar konkret nytta. Att vi har blivit utvalda bland Microsofts partners här i Sverige är också en bekräftelse på våra duktiga medarbetares engagemang och expertis”, säger Pär Fors, VD för CGI i Sverige.

Acando uppmärksammas för att tillhandahålla förstklassiga lösningar och tjänster samt för sitt höga engagemang som partnerföretag till Microsoft Sverige.

”Vi är hedrade över att tilldela Acando utmärkelsen som årets Microsoft-landspartner i Sverige”, säger Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp. ”Acando har utmärkt sig som en exemplarisk partner genom att påvisa anmärkningsvärd expertis och innovation för att hjälpa kunder med möjligheter att nå längre.”

Microsoft Partner of the Year Awards tilldelas Microsoft-partners som det senaste året har utvecklat och levererat exceptionella lösningar baserade på Microsoft-teknik.