Accenture lanserar moln med sikte på affären
Hem Nyheter Accenture lanserar moln med sikte på affären

Accenture lanserar moln med sikte på affären

Publicerat av: Redaktionen

Det handlar inte om teknik och prestanda. När Accenture lanserar sin egen molnlösning talar de som den affärskonsult de är: den ska driva mot nya affärer, skapa tillväxt, ge kraft på nya marknader och skapa mer värde för kunden.

Förvandlingen skapar nya aktörer i kanalen, vrider om befintliga och skapar nya roller. Ett aktuellt exempel på det är när affärskonsultföretaget Accenture nu lanserar ett eget moln, om än tillsammans med Microsoft. Det kallas Accenture Hybrid Cloud Solution och körs i Azure-miljö. Plattformen har utvecklats i samarbete med Avanade, som ägs gemensamt av Microsoft och Accenture.

Konsultbolagets CEO Pierre Nanterme säger att samarbetet är en ”game-changer” och det viktigaste strategiska initiativet när det gäller att driva utvecklingen av molnlösningar på bred front hos stora företag.

Så här beskriver konsultföretaget den nya tjänsten i ett pressmeddelande:

  • … levererar kraft och flexibilitet för att migrera och managera applikationer mellan egna och publika moln i en kontrollerad och automatiserad process. Allt efter behov och från en enda manöverpanel. Bland de nya nyckelfunktionerna finns:

  • Microsoft Cloud Platform i Microsoft Azure tillhandahåller prestanda och hyperskalning i den klass som stora företag behöver samt de hybridmöjligheter som finns i Windows Server med Hyper-V, System Center och Azure Pack i kunders datacenter.

  • Integration med Accenture Cloud Platform som stödjer miljöer med flera plattformar och autoprovisionering för alla applikationer. Från manöverpanelen kontrolleras vilka molntjänster som ska används och managering med den nivå på övervakning, pålitlighet, säkerhet och möjligheter som stora företag idag förväntar sig.

  • En helhetslösning av professionella tjänster som hjälper företagen att definiera och nå sina strategiska mål i molnet. Den är baserad på Accentures djupa branschkunskaper och erfarenhet av att transformera verksamheter – från strategi och transformation till migrering, implementering och Managed Services.

  • Avanades många professionella medarbetare som är experter på Microsofts lösningar och att med ett knivskarpt fokus på att lyfta fram affärsnytta i stora organisationer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00