Accenture öppnar Liquid Studio i Stockholm för att hjälpa i den digitala omvandlingen
Hem Nyheter Accenture öppnar Liquid Studio i Stockholm för att hjälpa i den digitala omvandlingen

Accenture öppnar Liquid Studio i Stockholm för att hjälpa i den digitala omvandlingen

Publicerat av: Redaktionen

Accenture har öppnat en Liquid Studio i Stockholm för att hjälpa nordiska företag att utveckla ny mjukvara och påskynda innovationsprocessen.

I Liquid Studio kan kunder jobba sida vid sida med Accentures experter för att omvandla idéer till innovativa applikationer och lösningar på ett snabbt och flexibelt sätt. Accenture öppnar Liquid Studio i Stockholm för att hjälpa i den digitala omvandlingen 2

I linje med den svenska regeringens nylanserade digitaliseringsstrategi för ett hållbart digitaliserat Sverige (med fokus på att driva på den digitala innovationen i Sverige) kommer Accentures Liquid Studio i Stockholm att låta kunder experimentera med den senaste tekniken såsom artificiell intelligens (AI), blockchain och serverless architecture. I Liquid Studio kan Accentures kunder förkorta utvecklingstiden för nya projekt från flera månader till dagar genom att arbeta med metoder såsom Agile och DevOps, vilket kommer att ha stor effekt på projektens lönsamhet.

”Vi är väldigt stolta och glada över att kunna bidra till livskraftig teknisk innovation i Sverige genom lanseringen av Accentures Liquid Studio i Stockholm. I dagens dynamiska värld är det viktigare än någonsin att ha möjlighet att bygga, testa och leverera mjukvara snabbt och flexibelt. Med hjälp av den senaste tekniken och Accentures digitala expertis har vi skapat en startupliknande miljö där våra nordiska kunder på ett snabbt och kreativt sätt kan lösa verkliga problem med hjälp av banbrytande teknik såsom rapid prototyping och design thinking”, säger Sven-Bertil Carlsson, ansvarig för Nordic Liquid Studio på Accenture Technology.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>