Accessnord och IT-Distributören EET i samarbete

Collaborationsspecialisten Accessnord och IT-Distributören EET Europarts har tecknat ett distributionsavtal gällande Accessnords distansmötestjänst MyCloudOffice.

eetEET Europarts som finns representerat i 26 länder med över 42 000 återförsäljare har framgångsrikt distribuerat olika videokonferenssystem. För att ytterligare stärka sitt erbjudande och skapa flexibla mötestjänster erbjuder man nu marknadens skarpaste mötestjänst MyCloudOffice i kombination med full HD videokonferenssystem från Aver.

“Otroligt kul att valet föll på just vår tjänst MyCloudOffice. Vi har arbetat otroligt hårt för att skapa en tjänst som klarar av alla tekniker på marknaden och som dessutom är enkel att använda. Vi jobbar alltid efter devisen att alla ska kunna vara med i ett möte oavsett var man befinner sig eller vad man använder för teknik”. Säger Stefan Friis en av grundarna till Accessnord som producerar MyCloudOffice

“Vi på EET Europarts arbetar ständigt med att utveckla vårt sortiment av väl-renommerade produkter som passar våra återförsäljare och skapar mervärde” säger Kristian Keber, Försäljningschef på EET-Europarts.

“Just tjänsten MyCloudOffice är det stor efterfrågan på från våra återförsäljare så vi är nöjda med att nu kunna ta nästa steg i vårt erbjudande om flexibla distansmötestjänster till humana priser” avslutar Kristian

Post Comment