AceIQ fortsätter att leverera på Citrix-toppen
Hem Nyheter AceIQ fortsätter att leverera på Citrix-toppen

AceIQ fortsätter att leverera på Citrix-toppen

Publicerat av: Redaktionen

För ungefär ett år sedan kunde AceIQ presentera att de uppfyllt de krav som ställts från Citrix för att bli Platinum-partner på den svenska marknaden. Efter ett fantastiskt avslutat 2015 kan nu AceIQ stolt presentera att de fortsätter sitt elitskap kring Citrix och har försvarat sitt Platinum-partnerskap ännu ett år.

Varje år utför Citrix en prövning för att se om de företag som de samarbetar med uppfyller de krav som ställs på de olika partnernivåerna från Citrix. Det ställs olika krav i form av certifieringar från Citrix tekniker och Citrix säljare samt omsättning av Citrix produktportfölj.

Förra året presenterades AceIQ som en av tre företag på den svenska marknaden att klara den högsta partnernivån till Citrix så som Platinum-partnerskap. AceIQ kunde med glädje efter nyårshelgen ta

Håkan Andersson, vd AceIQ

Håkan Andersson, vd AceIQ.

emot beskedet att de försvarat sin titel som Platinum- Partner till Citrix ännu ett år och nu är där endast två partners på den svenska marknaden som uppfyller kraven.

– Vi har haft ett fantastiskt år med många spännande affärer och trevliga nya medarbetare. AceIQ fortsätter att växa och vi följer de mål som vi satt upp. Vi flyttar ständigt fram gränserna för vad som är möjligt och ser till att vara i topp vad det gäller kompetens, både tekniskt och som strategisk rådgivare, för att vara den Citrix-partner som kunderna väljer, Säger Håkan Andersson, VD AceIQ.

Med ett Platinum-partnerskap bevisar AceIQ sin kompetens och den styrka som de besitter inom Citrix. Detta kommer att fortsätta leda till fler nationella och internationella uppdrag till företaget.

AceIQ har åter igen gjort sig förtjänta av Citrix högsta partnerstatus genom sina starka säljinsatser, investeringar i certifieringar samt professionella leverans av produkter och tjänster till sin snabbt växande skara nöjda slutkunder. Det är med stolthet som hela det svenska teamet på Citrix gratulerar Håkan och hans besättning till ännu ett år som Platinumpartner, Säger Joakim Wiling, VD Citrix Sverige.

Läs mer på : http://aceiq.com
 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>