AceIQ intar arenan som nytt Gasellföretag

diEfter fyra växande bokslut har nu AceIQ fått den fina utmärkelsen, Gasellföretag 2015 som Dagens industri varje år utser efter att ha kontrollerat företagets bokslut som skickats in till bolagsverket. AceIQ har uppfyllt alla de kriterier som ställs på dagens företag för att motta utmärkelsen.

Varje år tittar Dagens Industri på företag som har snabb tillväxt och belönar de företag som uppfyller kravspecifikationen som ställts, med att de blir Gaseller. De har nu Anna-och-Patrikgranskat samt kontrollerat AceIQ´s bokslut och kan då konstatera att de blir ett Gasellföretag. AceIQ har under de fyra gångna verksamhetsåren vuxit snabbt, haft bra försäljning och många nya kundsamarbeten, vilket också har lett till att de blivit utnämnda till Platinum-partner med Citrix. En av två i Sverige, och nu då även Gasell-utmärkelsen från Dagens Industri.

AceIQ avslutade sitt räkenskapsår i april med en omsättning på 24 miljoner SEK.

Ett av våra mål från start har varit att få utnämningen till Gasell, vilket jag är mycket nöjd över att vi lyckats med precis innan vi firar 5 år som verksamma. Det är ännu ett tecken på att vi går i rätt riktning och skapar något mycket bra och trovärdigt för våra kunder, säger Håkan Andersson, VD AceIQ.

Post Comment