AceIQ och Bahnhof inleder samarbete med stor Citrix-affär

Under hösten har samarbetet mellan operatören Bahnhof och Citrix-experten AceIQ vuxit fram och de knöt banden i dagarna med en stor Citrix NetScaler SDX-affär.

Det står nu klart att operatören Bahnhof och Citrix-experten AceIQ inleder ett samarbete. Tillsammans skapar de en synergi och har möjlighet att addera en större produktportfölj till befintliga samt framtida kunder. Samarbetet innebär att företagen nu har IT-kanalen.se möjligheten att fylla de utmaningar och frågeställningar som respektives kunder ställer.

AceIQ är en av de främsta organisationerna på den Svenska marknaden när det kommer till att leverera Citrix-lösningar. Genom att bistå Bahnhof med nätverksprodukter från Citrix kommer de tillsammans att främja Bahnhofs vision till att vara en av de största aktörerna på telekommarkanden.

– Vi ser det som en fantastisk möjlighet att inleda ett samarbete med Bahnhof, en operatör som siktar framåt. De kommer bli ett självklart val för både Enterprise och small/mid market kunder när det gäller datakommunikationstjänster och med vår hjälp även managerade tjänster, säger Michael Murica, Networking Sales Manager AceIQ.

– Vi ser en stor potential i vårt samarbete med AceIQ, där vi dels kompletterar vårt utbud men också skapar mervärde för våra kunder i form av de tjänster vi kan leverera tillsammans, säger Adam Iveslätt, chef för Managed Services på Bahnhof.