AceIQ och Bahnhof inleder samarbete med stor Citrix-affär
Hem DISTRIBUTÖR AceIQ och Bahnhof inleder samarbete med stor Citrix-affär

AceIQ och Bahnhof inleder samarbete med stor Citrix-affär

Publicerat av: Redaktionen

Under hösten har samarbetet mellan operatören Bahnhof och Citrix-experten AceIQ vuxit fram och de knöt banden i dagarna med en stor Citrix NetScaler SDX-affär.

Det står nu klart att operatören Bahnhof och Citrix-experten AceIQ inleder ett samarbete. Tillsammans skapar de en synergi och har möjlighet att addera en större produktportfölj till befintliga samt framtida kunder. Samarbetet innebär att företagen nu har AceIQ och Bahnhof inleder samarbete med stor Citrix-affärmöjligheten att fylla de utmaningar och frågeställningar som respektives kunder ställer.

AceIQ är en av de främsta organisationerna på den Svenska marknaden när det kommer till att leverera Citrix-lösningar. Genom att bistå Bahnhof med nätverksprodukter från Citrix kommer de tillsammans att främja Bahnhofs vision till att vara en av de största aktörerna på telekommarkanden.

– Vi ser det som en fantastisk möjlighet att inleda ett samarbete med Bahnhof, en operatör som siktar framåt. De kommer bli ett självklart val för både Enterprise och small/mid market kunder när det gäller datakommunikationstjänster och med vår hjälp även managerade tjänster, säger Michael Murica, Networking Sales Manager AceIQ.

– Vi ser en stor potential i vårt samarbete med AceIQ, där vi dels kompletterar vårt utbud men också skapar mervärde för våra kunder i form av de tjänster vi kan leverera tillsammans, säger Adam Iveslätt, chef för Managed Services på Bahnhof.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>