AceIQ utvecklar sitt ekosystem för högre lönsamhet inom industrin
Hem Nyheter AceIQ utvecklar sitt ekosystem för högre lönsamhet inom industrin

AceIQ utvecklar sitt ekosystem för högre lönsamhet inom industrin

Publicerat av: Redaktionen

AceIQ och Xlent i samarbeteAceIQ trimmar sin verksamhet kring industridatorer och inleder ett samarbete med Xlent, konsult och mjukvaruleverantör inom bland annat lager och logistik.

Citrix-mästarna på AceIQ tar ytterligare steg in i industridatorvärlden med konsultbolaget Xlent som samarbetspartner. Det sker enligt ett pressmeddelande som en följd av att AceIQ fått allt fler förfrågningar från industrikunder om vad man kallar ”helhetslösningar för industridatorer”.

Drar nytta av varandra

Xlent är ett konsultbolag och leverantör av system för lager- och logistikhantering och nu kan integratören alltså erbjuda kompletta industridatorer utifrån det samarbete man har sedan tidigare med tyska industridatorleverantören Forsis. Samarbetet med Xlent handlar om mer än att bara erbjuda deras mjukvaror. Snarare vilar det på att dra nytta av varandras kunskaper för att tillsammans utveckla lösningar för kunder i industrisegmentet.

Att AceIQ överhuvudtaget ägnar sig åt den här nischen beror på att Forsis-plattformen bottnar i Citrix, där AceIQ har sitt hjärta.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>