AceIQ vinnare av ”Citrix Outstanding Achievement Award”
Hem Nyheter AceIQ vinnare av ”Citrix Outstanding Achievement Award”

AceIQ vinnare av ”Citrix Outstanding Achievement Award”

Publicerat av: Redaktionen

Citrix Partnerevent, Accelerator gick igår av stapeln på Fotografiska i Stockholm. AceIQ tilldelades utmärkelsen ”Outstanding Achievement”, vilket anses som en mycket prestigefull utmärkelse. De var även nominerade i två av de övriga tre utmärkelserna.

aceiq

Citrix Regional Director, Mads Skalbo VD AceIQ, Håkan Andersson Citrix Senior Channel Development Manager, Mats Ericson

AceIQ fick igår ta emot utmärkelsen årets Outstanding Achievement, 2015 av Citrix på deras partnerträff, Accelerator på Fotografiska i Stockholm. AceIQ började året 2015 med att annonsera att de blivit Platinumpartner till Citrix, den högsta partnergraden som kan uppnås vilket innebär att de krav som ställts på AceIQ har uppfyllts. De blev även först i Norden, 2015 att fylla alla fyra Citrix Specialistområden.

Vi kämpar hårt för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda den expertis inom Citrix som våra kunder efterfrågar, något som denna utmärkelse visar att vi lyckats bra med och vi kan lova att ni har ännu mer att vänta er från AceIQ, säger Håkan Andersson VD AceIQ.

Motivering från Citrix:

”Den här partnern satsade fullt ut på vårt specialiseringsprogram och lyckades bli först i Norden med att bli specialist inom alla fyra områden. Det är också en partner som kvartal efter kvartal, år efter år på egen hand identifierar, driver och vinner stora transformeringsprojekt med sina kunder, byggt på Citrix teknologi. Dessutom säkerställer de varje år att mängder av kunder åker med dem till vår Synergykonferens. Ett stort grattis till vinnaren i kategorin Outstanding Achievement – AceIQ! ”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>