addCIT blir mobiloperatör med fokus på kunderna

addCIT breddar sitt erbjudande mot marknaden och kunderna genom att bli mobiloperatör.

addCIT blir mobiloperatör med fokus på kunderna 1Under kvartal 1 2019 kommer addCIT att kunna erbjuda sina kunder en flexibel, trygg och enkel mobillösning utan krångliga bindningstider och komplicerad brödtext.

addCIT kommer erbjuda tjänsten genom Tele2’s mobilnät vilket täcker 90 procent av Sveriges yta och hela 99,9 procent av befolkningen. Givetvis kan du som kund till addCIT röra dig fritt i EU/ESS länder när det kommer till fria samtal, SMS och MMS. Hur mycket du som kund kan surfa inom EU/EES är baserat på vilken typ av surfpaket du valt.

”Det känns väldigt bra att vi nu kan erbjuda våra kunder en helhetslösning när det kommer till kommunikationslösningar. Det kommer givetvis gynna våra kunder och bygga en kundupplevelse i absoluta världsklass”, säger Morgan Herou, vd på addCIT.

Att bli en mobiloperatör är en del av den strategiska resa addCIT har framför sig och ytterligare en pusselbit som nu faller på plats med fokus på att stärka kundmötet och vara en del i kundernas verksamhetsutveckling.

Nu fortsätter arbetet med att ta fram kunderbjudandet som bygger på vad kunderna verkligen efterfrågar – enkel administration, flexibilitet och kostnadseffektivitet.